Sport

Fanii “galacticilor” în extaz. Transfer pe linia Manchester City – Real Madrid?

Agentul unui jucător de la Manchester City a fost prezent la duelul din Champions League al lui Real Madrid de pe Santiago Bernabeu.
09.11.2023 | 00:58
Fanii galacticilor in extaz Transfer pe linia Manchester City  Real Madrid
Agentul unui jucător de la Manchester City a fost prezent la duelul din Champions League al lui Real Madrid de pe Santiago Bernabeu. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fanii “galacticilor” sunt în extaz după ce agentul unui jucător de la Manchester City a fost prezent la meciul lui Real Madrid din Champions League. Formația de pe Santiago Bernabeu a evoluat contra celor de la Braga. În duelul din etapa a patra a grupelor, elevii lui Carlo Ancelotti a câștigat cu 3-0.

Fanii “galacticilor” în extaz. Transfer pe linia Manchester City – Real Madrid?

Rafaela Pimenta este agenta lui Erling Haaland. Aceasta a fost prezentă la meciul celor de la Real Madrid pe Santiago Bernabeu cu Braga, scor 3-0. Fanii “galacticilor” au fost în extaz după ce au văzut-o pe agentă în tribuna formației lui Florentino Perez și s-au gândit la un transfer pe linia Manchester City – Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Pe X (Twitter), suporterii lui Real Madrid au început să reacționeze imediat după ce au văzut-o pe Rafaela Pimenta. Fanii “galacticilor” speră ca Erling Haaland să vină pe Bernabeu, deoarece formația lui Carlo Ancelotti are nevoie de un atacant după plecarea lui Benzema.

Erling Haaland are 23 de ani și trece printr-o perioadă excelentă în carieră. Norvegianul a fost aproape de a câștiga Balonul de Aur anul acesta, după un sezon perfect cu Manchester City. Atacantul a marcat peste 50 de goluri și a făcut Treblelul cu “cetățenii” antrenați de Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

O parte din meritul performanței individuale pe care a avut-o Haaland se datorează și paselor senzaționale date de Kevin de Bruyne. Belgianul este accidentat, iar lipsa acestuia se poate vedea și în evoluțiile lui Erling care nu marchează la fel de mult, așa cum a făcut-o sezonul trecut.

Kevin De Bruyne, despre cea mai grea accidentare a carierei

La începutul sezonului, în duelul cu Burnley din prima etapă de Premier League, belgianul s-a accidentat la tendon. Este o perioadă dificilă pentru fotbalistul de 32 de ani. Belgianul a stat deja 3 luni departe de fotbal și nu știe când va reveni din nou pe teren. Aflat într-un tur de prezentare al trofeelor câștigate cu Manchester City, la Gent, Kevin De Bruyne a vorbit pentru prima dată despre cea mai grea accidentare a carierei.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de la Manchester City susține că se simte bine, dar nu știe când va reveni pe teren: “În sezonul trecut am tras de accidentarea la tendon două luni de zile. În săptămâna dinaintea finalei UCL m-am simțit cel mai bine și tocmai atunci corpul meu a decis că a fost suficient.

Nu am mai experimentat așa ceva până acum. Este cea mai grea accidentare din cariera mea. Au trecut, deja, trei luni de recuperare și mă simt foarte bine. Suntem în grafic. Doctorii nu mi-au dat, însă, un termen limită, pentru când mă voi putea reîntoarce pe teren. Ei vor ca totul să fie în regulă când o să încep din nou antrenamentele.

ADVERTISEMENT

Aceasta este o accidentare cauzată de toate meciurile și riscurile pe care mi le-am asumat de-a lungul carierei. Am peste 700 de meciuri jucate, poți să mă compari cu o mașină care trebuie să meargă la revizie”.

Provocare mare pentru starul belgian

“Eu mă simt bine, dar accidentarea mea a fost una gravă. Staff-ul echipei Manchester City este în contact permanent cu chirurgul care m-a operat în Belgia. Vor veni săptămâna viitoare să vadă cum evoluează situaţia mea post-operatorie, voi mai face un test imagistic.

Nu ştiu când voi putea reveni, nu am un termen. Important este să nu mă grăbesc şi să fiu 100%. Este o perioadă în care trebuie să mă gândesc cum trebuie să fac astfel încât să-mi menţin nivelul”, a spus De Bruyne.

ADVERTISEMENT