Sport

Fanii lui Dinamo cer amânarea meciului cu PSG din optimile EHF Champions League: ”Am muncit cu toții ani de zile pentru acest moment”

10.03.2020 | 12:32
Fanii lui Dinamo cer amanarea meciului cu PSG din optimile EHF Champions League Am muncit cu totii ani de zile pentru acest moment
ADVERTISEMENT

Fanii echipei de handbal masculin Dinamo București cer amânarea meciului cu PSG din optimile de finală ale EHF Champions League.

Fanii lui Dinamo cer amânarea meciului cu PSG din optimile EHF Champions League

Federația Europeană de Handbal a luat decizia ca toate meciurile din optimile EHF Champions League să se joace fără spectatori, dar fanii lui Dinamo vor să facă o petiție prin care să ceară amânarea partidei cu PSG.

ADVERTISEMENT

”Intrați cu toții și cereți respectuos să se amâne toate meciurile din Champions League, nu să se joace fără spectatori. Am muncit cu toții ani de zile pentru acest moment, iar acum riscăm să vedem totul doar la TV”, este mesajul fanilor dinamoviști.

”Să ne mobilizăm și să folosim toate pârghiile”

”Haideți să ne mobilizăm și să folosim toate pârghiile pentru a amâna meciurile până trece această perioadă exceptională cauzată de răspândirea coronavirusului”, se mai arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

ADVERTISEMENT

❗IMPORTANT❗Intrati cu totii pe aceste doua link-uri de la finalul postarii si cereti respectuos, in comentarii, sa se…

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Tuesday, March 10, 2020

La scurt după postrarea acestui mesaj, fanii dinamoviști au luat cu asalt pagina de Facebook a Federației Eurpopene de Handbal și au cerut amânarea tuturor partidelor din optimile de finală ale EHF Champions League.

Două variante pentru meciul de la București

Din informaţiile FANATIK, oficialii “dulăilor” au anunţat forul european referitor la restricţiile care au fost impuse de autorităţi din cauza coronavirusului. În acest moment există două variante viabile: disputarea meciului fără spectatori sau disputarea partidei cu PSG cu 900 de oameni în sală.

ADVERTISEMENT

Cererea de bilete pentru meciul cu PSG din optimi a fost uriaşă. Iniţial, cei de la Dinamo au luat în calcul şi disputarea meciului într-o sală cu o capacitate mai mare, variantele fiind BT Arena din Cluj: 8000 de locuri şi Sala Polivalentă din Bucureşti: 5500 de locuri.

Situația asemănătoare și la returul de la Paris

Până la urmă, s-a luat decizia ca meciul cu PSG să se joace “acasă” în Sala Dinamo, în ciuda cererii uriaşe de bilete, mult peste cele 2500 de locuri disponibile. Biletele ar fi trebuit să se pună în vânzare chiar luni, 9 martie, însă deciziile autorităţilor privind combaterea coronavirusului au dat peste cap totul.

ADVERTISEMENT

Și pentru returul de la Paris situația este asemănătoare, după ce Roxana Mărăcineanu, Ministrul Sportului din Franța, a anunțat că toate evenimentele sportive se vor juca fără spectatori sau cu maximum o mie de fani în tribune din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT