Sport

Ce se întâmplă cu meciul Dinamo – PSG din Liga Campionilor! EHF a decis suspendarea tuturor partidelor

13.03.2020 | 13:55
Ce se intampla cu meciul Dinamo  PSG din Liga Campionilor EHF a decis suspendarea tuturor partidelor
ADVERTISEMENT

Dinamo a reuşit săptămâna trecută o calificare senzaţională în optimile de finală ale Ligii Campionilor la masculin după ce a trecut de Sporting Lisabona cu 26-24 şi 26-25. “Dulăii” se pregătesc de meciul “vieţii” împotriva lui PSG, cea mai bogată echipă din lume, însă meciul programat pe 22 martie riscă să se desfăşoare fără spectatori după măsurile luate de MAI pentru a combate coronavirusul.


UPDATE, 13 martie, ora 13:56 / Federația Europeană de Handbal a decis suspendarea tuturor partidelor organizate sub egida sa până la data de 12 aprilie. Această hotărâre afectează astfel disputarea dublei Dinamo – PSG, din optimile EHF Champions League, dar și întâlnirile SCM Râmnicu Vâlcea – Metz şi CSM Bucureşti – Gyor ETO, din sferturile Champions League.

ADVERTISEMENT


Știre inițială, 9 martie

Ce se întâmplă cu meciul Dinamo – PSG din Liga Campionilor!

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a precizat “că se interzic activităţile ce includ mai mult de 1.000 de persoane până pe data de 31 martie”. Derby-ul din Liga Naţională feminină dintre CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea se va disputa miercuri, de la 18:30, fără spectatori. La fel se întâmplă şi cu meciurile din Casa Pariurilor Liga 1.

Acum, Dinamo se află în faţa unei decizii complicate. Din informaţiile FANATIK, oficialii “dulăilor” au anunţat forul european referitor la restricţiile care au fost impuse de autorităţi din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Şi, în acest moment există două variante viabile: disputarea meciului fără spectatori, ca în cazul meciului de handbal CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea, sau disputarea meciului cu PSG cu 900 de oameni în sală.

Cerere uriaşă de bilete! Dinamoviştii speră să aducă măcar 900 de fani în tribune

Din informaţiile noastre, cei de la Dinamo încearcă să obţină măcar accesul celor 1000 de oameni în sala care are o capacitate de 2500 de locuri. Însă, din păcate sunt şanse ca această confruntare să se dispute cu porţile închise.

ADVERTISEMENT

Cererea de bilete pentru meciul cu PSG din optimi a fost uriaşă. Iniţial, cei de la Dinamo au luat în calcul şi disputarea meciului într-o sală cu o capacitate mai mare, variantele fiind BT Arena din Cluj: 8000 de locuri şi Sala Polivalentă din Bucureşti: 5500 de locuri.

Până la urmă, s-a luat decizia ca meciul cu PSG să se joace “acasă” în Sala Dinamo, în ciuda cererii uriaşe de bilete, mult peste cele 2500 de locuri disponibile. Biletele ar fi trebuit să se pună în vânzare chiar luni, 9 martie, însă deciziile autorităţilor privind combaterea coronavirusului au dat peste cap totul.

ADVERTISEMENT

Au amânat vânzarea biletelor! Preţurile variază între 30 şi 80 de lei

Este greu de crezut că meciul dintre Dinamo şi PSG poate fi amânat pentru o dată ulterioară şi să se joace cu spectatori, iar “dulăii” riscă să joace fără fani cel mai important meci din istoria echipei de handbal.

Clubul Dinamo a anunţat miercuri că biletele la meciul cu PSG variază între 30 şi 80 de lei, prioritate având spectatorii care au avut abonament în acest sezon la meciurile din Liga Campionilor. Ulterior, biletele ar fi urmat să fie puse în vânzare tuturor, însă după deciziile oficialilor statului, această procedură a fost amânată.

  • 2500 de locuri este capacitatea sălii Dinamo
  • 30 de lei ar fi cel mai ieftin bilet la meciul cu PSG
ADVERTISEMENT