Fotbal intern

Fanii lui UTA nu țin cont de pandemie! Au aprins torțe pe noua arenă și au protestat la adresa FRF. Video

23.05.2020 | 21:22
Fanii lui UTA nu tin cont de pandemie Au aprins torte pe noua arena si au protestat la adresa FRF Video
ADVERTISEMENT

Fanii lui UTA sunt unii dintre cei mai pasionați și fanatici din România, astfel că aceștia au sfidat pandemia de coronavirus, au mers pe noul stadion al echipei și au protestat la adresa FRF.

Protestele fanilor lui UTA cu torțe și fumigene la adresa FRF

Fanii lui UTA sunt supărați pe Federația Română de Fotbal după înjumătățirea punctelor din Liga 2, ceea ce le-a scăzut arădenilor avansul considerabil față de restul formațiilor din eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

Aceștia au sfidat pandemia și au protestat la adresa FRF-ului, fiind „înarmați” cu torțe și fumigene, pentru a se face văzuți și alături de un banner, pe care scria „Nu ne puteți opri”, ca aluzie la decizia FRF.

Un mesaj pentru federație și pentru toți cei ce ne urăsc: NU NE PUTEȚI OPRI!

Posted by Ultras Arad on Saturday, 23 May 2020

Antrenorul lui UTA, deranjat de hotărârea luată de FRF

Laszlo Balint, antrenorul lui UTA, a fost deranjat de hotărârea luată de FRF și a vorbit despre motivele pentru care crede că s-a făcut o nedreptate în cazul arădenilor:

ADVERTISEMENT

„Gândiți-vă că totuși sunt cele mai bune echipe din eșalonul secund, echipe importante, cu potențial din multe puncte de vedere. Suntem obligați să analizăm fiecare situație care ar putea apărea.

În cazul în care UTA pierde primul meci, gândiți-vă sub ce presiune se va juca”.

„Nu e totuna să pierzi un meci, să intri într-o presiune fantastică în disputarea unui play-off de cinci meciuri, cu a avea un avans, pe care nu l-am furat, l-am câștigat pe teren, prin munca noastră, situație în care ne-am fi permis și niște pași greșiți, chiar în contexul unui program aglomerat”, a mai spus Laszlo Balint pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Nu este treaba mea, este treaba conducerii. Am spus că vom ataca această decizie, eu știu că rămâne în picioare acest lucru, dar eu ca antrenor m-am delimitat de acest aspect, pentru că până la urmă nu este treaba mea să stau toată ziua în discuții cu avocații.

La momentul acesta, cel mai important pentru mine este să organizez cât se poate de bine perioada imediat următoare, să pregătesc echipa și să răspundem pe teren.

ADVERTISEMENT

Mai departe, detaliile legate de această atacare a deciziei vi le poate oferi cineva din conducere sau avocații”, a mai spus Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT
Tags: