Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanii merg peste jucători în cantonament: “Să înțeleagă care e spiritul Rapidului!”

Fanii giuleștenilor sunt supărați pe jucători și vor să meargă în cantonament să stea de vorbă cu ei. Suporterii vor să facă echipa să înțeleagă ce înseamnă spiritul Rapidului.
17.08.2023 | 08:08
Fanii merg peste jucatori in cantonament Sa inteleaga care e spiritul Rapidului
Fanii giuleștenilor sunt supărați pe jucători și vor să meargă în cantonament să stea de vorbă cu ei. Suporterii vor să facă echipa să înțeleagă ce înseamnă spiritul Rapidului.
ADVERTISEMENT

Rapid a fost învinsă, cu 0-2 pe teren propriu, de Petrolul Ploiești. După cele două autogoluri, suporterii din Giulești au răbufnit și și-au arătat nemulțumirea față de echipă pe stadion, dar și în afara lui. Liderul galeriei, Liviu Ungureanu, a afirmat că fanii vor merge peste jucători în cantonament și îi vor face să înțeleagă spiritul Rapidului.

Suporterii, nemulțumiți de mentalitatea conducerii

Liviu Ungureanu a vorbit în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, despre nemulțumire suporterilor. Liderul galeriei de la Rapid susține că fanii nu sunt în totalitate mulțumiți de mentalitatea conducerii și de prestațiile jucătorilor. Totodată, Bocciu, a mai spus că galeria Rapidului va fi alături de jucători în orice situație, dar oricând este cazul își vor arăta nemulțumirile și vor fi 100% așa cum își doresc.

ADVERTISEMENT

“100% vom merge și vom susține echipa cu Farul. Noi susținem echipa indiferent de rezultat sau de vremuri. Duminică noi nu am contestat nici echipa și nici pe Bergodi. A răbufnit publicul Giuleștean. Giuleștenii nu au mai rezistat, pentru că sunt mulți oameni la Rapid care vor să ne transforme în consumatori.

La Rapid sunt nebuni, la Rapid e libertate, noi strigăm și facem tot ce vrem noi pe stadion. Nouă niciodată nu ne va pune pumnul în gură nimeni. A încercat și Ceaușescu cu noi și nu a reușit. Trebuie să înțeleagă toată lumea că Rapidul e Rapid. E un fenomen aparte.

ADVERTISEMENT

Noi nu amenințăm pe nimeni, doar ne exprimăm pe stadion. Dacă băieții își vor reveni și vor juca, noi vom aplauda. Dacă vor gafa în continuare, îi vom înjura. Noi mergem pe linia noastră de suporteri. Noi nu facem jocurile nimănui. Nu suntem masă de manevră. Mergem acolo, băgăm mâna în buzunar și luam bilete sau abonamente ca să susținem echipa. Dar dacă clubul nu ne arată acea determinare și acea putere pe care trebuie să o arate o echipă, ce e de făcut? Ne simțim luați la mișto.”, a declarat liderul galeriei lui Rapid.

Liviu Ungureanu: “Nu cred în titlu”

Rapid nu arată bine în campionat. Giuleștenii au pierdut al doilea meci la rând cu două autogoluri. În urma prestației pe care o au jucătorii, Liviu Ungureanu susține că Rapid nu va câștiga titlul anul acesta. De asemenea, liderul galeriei din Giulești nu crede în poveștile conducerii și va merge să se roage în Israel pentru echipă.

ADVERTISEMENT

“Serios, chiar plec în Israel să mă rog. Plec cu soția că am nevoie de câteva zile de liniște. Eu am spus de la început că nu, e departe această poveste frumoasă. Ni s-au vândut iluzii și gogoși. Sunt alții care au zeci de milioane de euro care se chinuie de ani de zile să ia titlul și nu l-au luat. E greu, în fotbalul românesc e greu. Nu cred în titlu, astea sunt gogoși. 

Să fiți mândri că ați văzut un derby al oamenilor curați. Și s-a văzut că a fost un derby mai frumos decât tot ce e în Europa. Fără incidente, fără nenorociri. În general nu aruncăm cu torțe, susținem clubul și nu îl devalizăm. Dar uneori se mai întâmplă.”, a spus Liviu Ungureanu.

ADVERTISEMENT

Fanii merg în cantonament: “Să înțeleagă care e spiritul Rapidului!”

Liderul galeriei de la Rapid a fost întrebat și despre ce mesaj le va da jucătorilor de la Rapid. Liviu Ungureanu a explicat că jucătorii știu ce vor suporterii, dar vor merge la antrenamentul de duminică pentru a le mai spune un mesaj înainte partidei cu Farul, legat de spiritul Rapidului.

“Ce avem de transmis jucătorilor o vom face la antrenamentele lor, vom merge acolo. Băieții știu că trebuie să joace pentru suporteri, pentru tricoul pe care îl îmbracă. Noi nu suntem contabili să le zicem să joace pentru salariile pe care le încasează. Să joace pentru miile de persoane și familii care vin după ei să îi susțină necondiționat.

Vineri mergem la antrenament să avem o discuție cu jucătorii. Noi vom vorbi în mod special cu ei și cu Cristian Săpunaru, căpitanul nostru, pentru că el simte exact ceea ce simțim și noi. Clar băieții acum sunt cu moralul la pământ, ei trebuie să înțeleagă că suntem alături de ei și îi susținem, pentru că ei reprezintă Rapidul. Ei au nevoie de putere.”, a mai spus liderul galeriei, la FANATIK SUPERLIGA.

Liviu Ungureanu: “Să-i dea afară pe corporatiști”

Liviu Ungureanu nu este de acord cu o parte dintre angajații clubului Rapid. Liderul galeriei susține că ar trebui să vină oameni care se pricep la fotbal și care sunt suporteri adevărați ai lui Rapid. Bocciu a menționat că aceștia au făcut mai multe greșeli pe care fanii nu le pot tolera.

“La Rapid pe fiecare compartiment e nevoie de oameni profesioniști. Nu de corporatiștii care sunt acum pe posturi și habar nu au ce înseamnă Rapidul. Acei băieți trebuie să plece urgent din club și să fie aduși oameni din fotbal. Oameni care mănâncă fotbal pe pâine. Dacă se vrea performanță. Dacă se vrea ca Rapidul să fie o corporație, atunci noi ne lăsăm și ne vedem de familiile noastre.

Nu mai mergem la stadion. Ce rost mai are să mergem noi. Ni se pune pumnul în gură, se dă drumul la boxe să se ascundă nemulțumirea suporterilor Rapidiști. Se practică niște lucruri care nu sunt în regulă. Și noi, suporterii, băgăm milioane la Rapid. Suntem parte din bugetul echipei. Toți sponsorii vin pentru noi, nu vin pentru corporatiști. Că pe la liga a 3-a sau a 4-a nu prea mai erau corporatiștii ăștia pe la Rapid.

Noi avem încredere în domnul Șucu, iar el trebuie să facă curățenie pe acolo. Corporatiștii sunt anumiți băieți angajați pe acolo prin club pe diferite funcții. Nu avem nicio problemă nici cu Șucu și nici cu Angelescu.

Nu știu cine i-a adus pe acolo, pe corporatiști. Cineva trebuie să iasă în față și să își asume, pentru că s-au făcut multe gafe de-a lungul timpului. Ne-au pus pe tabelă sloganul băieților din Ghencea, ‘Trup și suflet pentru culori.’ Sunt chestiuni care trebuie puse la punct. Noi vorbim argumentat.”, a spus mai spus Liviu Ungureanu.

Galeria Rapidului MERGE PESTE JUCATORI la antrenament!

ADVERTISEMENT