Sport

Fanii Petrolului, pregătiți să facă spectacol la meciul cu FCSB! Cum se organizează “lupii galbeni” înaintea duelului de pe Arena Națională

Suporterii Petrolului și-au făcut planuri mari pentru a face spectacol la meciul cu FCSB, care se va juca pe Arena Națională.
02.03.2024 | 17:35
Fanii Petrolului pregatiti sa faca spectacol la meciul cu FCSB Cum se organizeaza lupii galbeni inaintea duelului de pe Arena Nationala
Fanii Petrolului și-au făcut pregătiri speciale pentru meciul cu FCSB de pe Arena Națională. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După două eșecuri consecutive, fanii Petrolului speră să facă surpriza în meciul contra liderului. FCSB – Petrolul e programat duminică, 3 martie, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Fanii Petrolului, pregătiți să facă spectacol la meciul cu FCSB

“Pentru meciul de mâine, contra celor de la Fcsb, ne vom strânge cu toții la Kaufkand Pantelimon, ora 18:30, de unde vom pleca în corteo către Arena Națională. Cu toții în negru, cu toții pentru PLOIEȘTI!”, au anunțat cei de la Peluza I “Ilie Oana” pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fanii “lupilor” vor face deplasarea la București cu autocarele. Fiecare suporter va trebui să plătească 36 de lei, plus prețul biletului, în valoare de 30 de lei. Petrolul își joacă duminică împotriva celor de la FCSB ultima șansă pentru play-off. La acest meci decisiv, echipa lui Florin Pîrvu va fi susținută de aproximativ 700 de ultrași.

Petrolul, fără victorie în ultimele 5 dueluri cu FCSB

“Lupii galbeni” nu traversează deloc o perioadă bună. Petrolul vine după două eșecuri la rând, iar în duelurile directe cu roș-albaștrii nu are nicio victorie în precedentele 5 partide.

ADVERTISEMENT

“Mai sunt două jocuri și trebuie să facem tot ce depinde de noi să câștigăm puncte. Trebuie să fim atenți, dacă nu intrăm în primele șase, în play-out sunt echipe cu puncte apropiate și lupta va fi crâncenă și se va da până la capăt. Noi trebuie să credem în continuare. Este dificil, dar mai sunt două jocuri.

Chiar dacă nu vom fi în play-off, trebuie să avem puncte și să avem o diferență mai mare de puncte față de restul echipelor”, a spus antrenorul Florin Pîrvu după meciul pierdut cu Universitatea Craiova, scor 2-3.

ADVERTISEMENT

Charalambous a anunțat revenirea lui Vlad Chiricheș

La conferința de presă organizată înaintea meciului cu Petrolul, Elias Charalambous a anunțat că Vlad Chiricheș va face parte din lot. Fundașul central de 34 de ani s-a accidentat în luna august a anului trecut și acum e disponibil să revină pe gazon.

“Chiricheș va fi cu noi mâine. Este o veste foarte mare, este primul său meci după o perioadă lungă. Încet, încet va începe să prindă echipa și este foarte important pentru jucători să-l aibă pe Chiricheș în vestiar. Nu va începe jocul din primul minut, dar vom vedea cum va decurge meciul. Dacă va fi nevoie de el, sigur va intra”, a spus Charalambous.

ADVERTISEMENT

Petrolul are 35 de puncte și întâlnește liderul FCSB, cu 61 de puncte. Ploieștenii au pierdut cu UTA și Universitatea Craiova înaintea acestui duel. “Roș-albaștrii” au 5 victorii și două egaluri în meciurile disputate în 2024.

ADVERTISEMENT
Tags: