Sport

Fanii Rapidului anunță unitate națională la România – Israel: „Vor fi toate galeriile!”

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, anunță că „tricolorii” vor avea parte de o susținere fără precedent pe Arena Națională la meciul cu Israel.
09.09.2023 | 11:18
Fanii Rapidului anunta unitate nationala la Romania  Israel Vor fi toate galeriile
România - Israel se va disputa cu casa închisă pe Arena Națională. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Bocciu” a vorbit pentru FANATIK după plecarea lui Marko Dugandzic de la Rapid, însă liderul suporterilor rapidiști a vrut să se refere și la meciul extrem de important al naționalei României cu Israelul.

Liderul galeriei Rapidului îndeamnă la unitate națională înainte de România – Israel: „Vom sta cu toții!”

Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapidului a vorbit despre un subiect sensibil pentru ultrașii din România, însă un detaliu care ar putea face diferența la meciul cu Israel. Fanii anunță că nu vor exista conflicte și incidente în tribunele de pe Arena Națională și toate galeriile vor fi unite în jurul unui scop comun și pentru binele echipei României:

ADVERTISEMENT

„Unitatea națională s-a făcut din punctul nostru de vedere. Noi, galeria Rapidului, vom fi prezenți pe Național Arena la meciul cu Israel și vor fi prezente toate galeriile!”. 

Vom sta cu toții! Împreună în peluză. Am vorbit și cu celelalte galerii. Chiar și cei de la Peluza Sud Steaua. O să fie stadionul plin și vom fi alături de echipa națională a României”, a spus „Bocciu”, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Suporterii revin alături de naționala României. Sold-out la meciul cu Israel!

Andrei Vochin, oficialul FRF, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că partida se va disputa cu casa închisă: „Ar fi super, ar fi ideal să putem să învingem Israelul. Jucăm pe teren propriu, probabil că va fi sold out până la ora meciului. Nu cred că va fi record de audientă, recordul este de 54.000 și ceva înregistrat la meciul cu Finlanda. Atunci a fost o situație specială.

Speram ca publicul drag nouă să fie un suport pentru echipa națională. Pentru că acești băieți au nevoie de sprijin, au nevoie de încredere, să se simtă iubiți. Am impresia că atunci când simt căldura asta, când simt că oamenii sunt aproape de ei pot da mai mult ca de obicei.

ADVERTISEMENT

Nu se va depăși recordul de audiență pentru că din start avem 2000 de locuri pe care trebuie să le lăsăm libere, în afara de așa zisele zone de tampon. Din cauza a ceea ce s-a întâmplat la meciurile precedente. Sper să nu se întâmple asta, iar oamenii să înțeleagă că mai avem meciuri pe teren propriu”, a mai spus consilierul președintelui Răzvan Burleanu.

Edi Iordănescu e de asemenea încântat că „tricolorii” vor avea parte de o atmosferă senzațională

Selecționerul României salută interesul fanilor pentru meciul cu Israel: „Vom avea un stadion plin. Suntem departe de calificare, vom avea în față momente dificile în acest meci, astfel că suporterii vor fi extrem de importanți pentru noi.

ADVERTISEMENT

Am informații că se va juca cu casa închisă. Suporterii români așteptau un asemenea moment, sperăm să ducem munca la capăt și să ne calificăm. Cred cu tărie în această calificare”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.

  • 54.000 de fani e recordul pe Arena Națională la meciurile naționalei României

  • 3,40 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „X solist” la meciul România – Israel

ADVERTISEMENT