Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanii Rapidului suferă pentru el că nu a jucat cu CFR. „Nu intră al nostru?”

Farmecul Giuleștiului lovește din nou. Rapid a învins-o pe CFR cu 3-1, însă suporterii au plecat cu un mic regret de la stadion. Nu l-au văzut în teren pe Papeau, preferatul lor.
26.09.2023 | 17:50
Fanii Rapidului sufera pentru el ca nu a jucat cu CFR Nu intra al nostru
RAPID BUCURESTI-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rrahmani a reușit a treia sa dublă în tricoul Rapidului, dar încă nu a ajuns pe primul loc în inimile suporterilor. Cu un dribling spectaculos și o tunsoare exotică, Papeau este preferatul giuleștenilor. Fanii l-au cerut în teren în meciul cu CFR, însă francezul a fost lăsat pe banca de rezervă.

Rrahmani nu este preferatul suporterilor

“Toată lumea e la picioarele lui Rrahmani. Este un jucător, dar cu toate că are startul acesta fabulos de sezon, la Rapid, încă nu e la nivelul lui Papeau. Pentru mine e incredibil, jur. Era lumea supărată că nu joacă Papeau. Mă, sunteți nebuni? la 3-1?

ADVERTISEMENT

Nu ziceau? Ziceau unde e Papeau. Unde să mai joace și Papeau? Petrila, foarte bun, Funsho foarte bun, Rrahmani, cel mai bun. Ioniță, așa și așa, dar dă o pasă la gol absolut fabuloasă. Bergodi inspirat că îl lasă în teren. 

Știi ce zicea toată lumea? Să-l scoată pe Ioniță, slab, indolent. Gigi îl scotea în minutul 30, nu avea răbdare. Toată lumea Papeau. Papeau al nostru. Ce a făcut? Mă, și mie îmi place de el. Cu frizura lui, îmi place”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Papeau, idol în Giulești

Papeau rămâne preferatul suporterilor din Giulești. Deși Rrahmani înscrie gol după gol, fanii Rapidului au un alt nume în gând atunci când se gândesc la fotbalul spectacol. Papeau, francezul venit la echipă în sezonul 2022 – 2023, este pe locul 1 în inimile spectatorilor.

“E forțos. E un jucător bun pentru Rapid. E un jucător bun de lot, ascultă-mă. Domne Papeau al nostru. Păi unde să joace Papeau al vostru, la 3-1 cu CFR? La pauză vorbeam cu oamenii care au văzut meciul.

ADVERTISEMENT

Dacă puteam să semnăm pentru 1-1 rezultat final, cu două mâini semnam. Luam un pix și cu stânga și cu dreapta. După prima repriză. Bergodi face un sprint de 45 de metri la golul lui Petrila. Pleacă după bancă cred că nici în perioada lui cea mai bună nu a alergat așa.

A făcut un sprint, s-a dus l-a luat pe Petrila în brațe. Voicu a intrat după el. A alergat 45 de metri. Indiferent unde ai jucat, când te duci la o echipă și dau ăia bani pe tine, când dai gol nu faci. Ai dat gol, bucura-te! Înțeleg respectul, dar e vorba de cel care îți dă banul”, a completat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Papeau e preferatul tribunei

ADVERTISEMENT