Life

Fanii Survivor România i-au pus gând rău. Ea ar trebui să fie prima eliminată din competiție?!

12.01.2021 | 16:23
Fanii Survivor Romania iau pus gand rau Ea ar trebui sa fie prima eliminata din competitie
ADVERTISEMENT

Fanii Survivor România au intrat în pâine, cum s-ar zice, iar majoritatea celor care comentează pe grupurile emisiunii de pe Facebook au deja numele concurentei pe care nu o vor în emisiune.

Prestația destul de slabă din timpul probelor de care a dat dovadă cântăreața Alexandra Stan și atitudinea ușor arogantă la adresa colegilor ei i-a scos din sărite pe telespectatorii fideli ai acestui reality-show.

ADVERTISEMENT

Sute de comentarii apărute pe grupul oficial al emisiunii, dar și pe paginile de Instagram ale Kanal D și Survivor România sunt îndreptate împotriva Alexandrei Stan, lumea fiind nemulțumită de prezența ei în Republica Dominicană.

Fanii Survivor România, comentarii dure pentru Alexandra Stan: o vor afară din concurs!

„Du-te acasă Alexandra Stan ca ne faci numai nervi când te vedem pe traseu, zici ca ești moartă nu ai nicio tragere nimic, vai de capul tău de leșinata dracu! Auzi la ea ca îi e frica de înălțime, de apa îi este frica, de înălțime îi este frică, la ce ai venit fata mea aici? Cred ca să ne faci noua faimoșilor nervi”, este una din postările acide ale internauților la adresa artistei.

ADVERTISEMENT

„S-au dus toți cântăreții la Survivor că nu mai au niciun venit; Varză Alexandra Stan. Îmi vine să bag mâna în televizor și s-o trag de păr; Așa e! Își bate joc de ceilalți concurenti din echipa ei: cum sa mergi la un concurs fără sa știi chiar nimic să faci…..;

Alexandra nu e pentru așa ceva. are frică în ea și nu va putea concura cu nici o fată pe traseu.ea ar trebui trimisă acasă căci trage tare în jos echipa. Din părere de rău nu-i este locul acolo”, au scris și alții pe Facebook.

ADVERTISEMENT
alexandra stan
Alexandra Stan, consolată de colege după ce a eșuat în probele de pe traseu de la Survivor România. Foto: captură Kanal D

Show-ul a început de câteva zile

Emisiunea Survivor a început săptămâna trecută și a doborât concurența în audiențe. Show-ul este difuzat de Kanal D în fiecare miercuri și joi de la ora 22:30, iar vineri, sâmbătă și duminică de la ora 20:00.

Pe lângă Alexandra Stan, în acest sezon mai participă și Culiță Sterp, Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Jador, printre cei mai cunoscuți.

ADVERTISEMENT