Sport

Fanii Universității Craiova se înghesuie la casele de bilete. Câte abonamente au vândut oltenii în doar două zile

Universitatea Craiova a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul 2022-2023 din Liga 1. Un număr impresionant de suporteri s-au abonat în primele două zile de la lansare.
25.06.2022 | 19:55
Fanii Universitatii Craiova se inghesuie la casele de bilete Cate abonamente au vandut oltenii in doar doua zile
Fanii Universității Craiova se înghesuie la casele de bilete. Câte abonamente au vândut oltenii în doar două zile. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fanii „alb-albaștrilor” s-au înghesuit la casele de bilete din Bănie, după ce Universitatea Craiova a anunțat că scoate la vânzare abonamentele pentru sezonul viitor din Liga 1. În ediția precedentă a campionatului, oltenii au avut cel mai mare număr de abonați.

Fanii Universității Craiova se înghesuie la casele de bilete. Număr impresionant de abonamente vândute de formația din Bănie

Universitatea Craiova a vândut un număr mare de abonamente în primele două zile de la lansarea lor. Suporterii formației din Bănie au luat cu asalt casele de bilete, pentru a fi printre primii abonați din sezonul 2022-2023 din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Peste 1.000 de suporteri și-au achiziționat abonamente pentru următorul sezon, în doar două zile de la anunțul făcut de Universitatea Craiova. În ediția precedentă din campionat, oltenii au fost echipa din România cu cei mai mulți abonați, 4.234.

Un număr de 872 de fani au beneficiat de reduceri la abonamentele pentru sezonul 2022-2023, fiindcă au susținut echipa și în ediția trecută. Universitatea Craiova a anunțat că 164 de suporteri s-au abonat pentru prima dată pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„În doar două zile de la lansarea abonamentelor pentru noul sezon, 872 de suporteri ai Științei și-au reînnoit abonamentele, în timp ce 164 s-au abonat pentru prima dată în „Vulcanul” alb-albastru. Păstrează tradiția sau devino, pentru prima dată, abonat al Universității Craiova”, a transmis „Știința”.

Universitatea Craiova va părăsi „Ion Oblemenco” în august

În perioada 25-28 august, stadionul „Ion Oblemenco” va fi gazda unui mega festival de muzică organizat în Bănie. Universitatea și FC U Craiova 1948 vor trebui să își găsească stadioane pe care să își dispute meciuri de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

După sfârșitul festivalului de muzică „IntenCity”, suprafața de joc a stadionului din Bănie va fi schimbată de către organizatori. Astfel, cele două formații din Craiova nu vor putea să revină pe „Ion Oblemenco” până pe 30 septembrie.

Universitatea Craiova va juca pe 4 și 11 august meciuri din turul trei preliminar din Conference League, dacă îi va elimina pe cei de la KF Vllaznia. În cazul în care „Știința” va juca manșa retur pe teren propriu cu albanezii, formația din Bănie va fi nevoită să joace pe alt stadion în următoarea fază a competiției.

ADVERTISEMENT

Conform Oltenia TV, cele două echipe din Bănie își vor disputa meciurile de pe teren propriu pe arena din Drobeta-Turnu Severein. Atât Universitatea, cât și FC U Craiova 1948, au jucat în sezoanele precedente pe stadionul Municipal.


  • (P) Cota BETANO pentru FK Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT