Sport

Fără gol primit din 8 octombrie, Juventus a luat 5 de la Napoli! Val de ironii pe internet după umilința suferită sub Vezuviu

Juventus Torino a fost umilită cu 5-1 de Napoli, iar fanii au făcut spectacol pe internet, în timp ce presa din Italia a fost dură cu „Bătrâna Doamnă”.
14.01.2023 | 00:21
Fara gol primit din 8 octombrie Juventus a luat 5 de la Napoli Val de ironii pe internet dupa umilinta suferita sub Vezuviu
Juventus e pe locul 3 în Serie A și nu mai primese gol de 8 meciuri. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Napoli defilează în Serie A și se apropie din ce în ce mai mult de titlul de campioană, după o victorie la scor în fața lui Juventus Torino.

Napoli a făcut spectacol cu Juventus! Liderul din Serie A a câștigat cu 5-1. Cele mai tari reacții ale fanilor și presei din Italia

Napoli a reușit o victorie categorică împotriva uneia dintre principalele contracandidate la titlu și s-a detașat la zece puncte de echipa lui Massimiliano Allegri.

ADVERTISEMENT

Cei de la Calciomercato au postat pe Facebook bucuria lui Elmas și Di Lorenzo, care au simulat că se joacă FIFA pe playstation și au răsucit cuțitul în rana celor de la Juventus.


De cealaltă parte, reacția lui Massimiliano Allegri a devenit virală pe internet: „Fața pe care o faci când ai cea mai bună apărare dar te întâlnești cu Victor Osimhen și Napoli…”, a comentat un alt suporter.

ADVERTISEMENT
Massimiliano Allegri și reacția pe bancă la scorul de 5-1 pentru Napoli
Massimiliano Allegri și reacția pe bancă la scorul de 5-1 pentru Napoli

Juventus nu mai primise gol în campionat de pe data de 8 octombrie 2022, iar până la partida cu Napoli încasase doar șapte goluri în 17 meciuri!

Primești șapte goluri în 17 meciuri de campionat VS Pierzi cu 5-1 în doar 75 de minute
„Primești șapte goluri în 17 meciuri de campionat VS Pierzi cu 5-1 în doar 75 de minute”, a fost una dintre cele mai amuzante meme-uri.

Victor Osimeh a reușit să marcheze o „dublă” și a oferit un assist în doar 51 de minute. Reacții în presa din Italia

Gazetta Dello Sport a analizat la cald înfrângerea zdrobitoare a lui Juventus împotriva liderului din Serie A: „Napoli transmite un mesaj puternic campionatului: Juventus s-a prăbușit cu 5-1. 

ADVERTISEMENT


Neînfricată, Napoli a condus partida, a depășit categoric pe Juventus și a reușit să marcheze de cinci ori. Împinși de Osimhen și Kvara, Azzurri au închis un meci care a fost menținut în viață de golul lui Di Maria din finalul primei reprize. 

Juventus venea după opt victorii consecutive fără să încaseze niciun gol nu poate urca mai sus. Napoli scapă la zece puncte distanță. Oamenii lui Spaletti vor câștiga campionatul?”, se întreabă jurnaliștii italieni.

ADVERTISEMENT

Victor Osimeh a reușit un meci de excepție, cu două goluri (min. 14, 65) și o pasă de gol (min.39), iar cei de la Corrierre dello Sport au fost impresionați de jocul lui Napoli și au titrat: „Delir albastru! Din nou Osimeh”.

Prezentatorul Adrian Del Monte îl ridică și el în slăvi pe Osimeh și a scris pe contul său de Twitter: „Dacă Joao Felix valorează 11 milioane de lire sterline, Victor Osimhen e un jucător de 150 de milioane. Unul dintre cei mai buni din lume”. 

Napoli nu i-a mai dat 5 goluri lui Juventus de aproape 23 de ani. Maradona și Baggio erau în teren

Ultima oară când Napoli îi marca cinci goluri lui Juventus, Diego Armando Maradona era pe teren și câștiga cu 5-1 pe data de 1 septembrie 1990, în Supercupa Italiei. Roberto Baggio se afla la primul meci pentru Juventus Torino.

În urma acestei înfrângeri, Juventus poate fi egalată în clasament de Inter, în timp ce AC Milan se poate distanța la trei puncte.

ADVERTISEMENT