Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Condiția pe care o pune Gică Hagi potențialilor investitori care vor să bage bani la Farul: “E normal să vrea asta”. Video

Gheorghe Hagi a căutat în ultimii ani potenţiali investitori pentru Farul Constanţa, însă principala condiţie a "Regelui" este să deţină controlul asupra echipei.
11.05.2023 | 12:30
Exclusiv Conditia pe care o pune Gica Hagi potentialilor investitori care vor sa bage bani la Farul E normal sa vrea asta Video
Exclusiv. Condiția pe care o pune Gică Hagi potențialilor investitori care vor să bage bani la Farul E normal să vrea asta. Video
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa este aproape de un nou titlu de campioană a României, având trei puncte avans cu trei etape înainte de final. Gheorghe Hagi caută potenţiali investitori la echipă, însă are o condiţie esenţială.

Condiția pe care o pune Gică Hagi potențialilor investitori care vor să bage bani la Farul: “A demonstrat că se pricepe cel mai bine!”

Directorul general al echipei, Cristi Bivolaru, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că indiferent de cine vrea să vină cu bani la Farul Constanţa, Gheorghe Hagi ţine neapărat să păstreze controlul la nivelul echipei:

ADVERTISEMENT

“De ce nu apar oameni care să susţină proiectul ăsta? Am văzut recent o declaraţie a domnului Şucu, care spunea că nu ar fi marşat la cumpărarea de acţiuni alături de încă doi potenţiali investitori din cauza faptului că Hagi ar fi dorit să păstreze controlul.

Este foarte adevărat că Hagi vrea să păstreze controlul indiferent de cine vrea să cumpere acţiuni, dar vorbim strict de controlul la nivelul echipei, la nivel fotbalistic, tehnic. Cred că Hagi a demonstrat cel mai bine că se pricepe cel mai bine. 

ADVERTISEMENT

“Este o dorinţă firească, să găsească oameni potenţi financiar”

Era o declaraţie în contextul în care, apropo de ceea ce se întâmplă la Rapid, dânsul ia deciziile pentru că dânsul este cel care plăteşte. Iar peste tot în lume, cine plăteşte, ia deciziile. 

Hagi merge peste tot. Merge să vadă şi echipamentele, merge şi la terenurile unde fac antrenamente copii şi juniorii. Aici, important pentru el şi zic că este o dorinţă firească, să găsească oameni potenţi financiar.

ADVERTISEMENT

Cum erau domnul Şucu şi alţi doi parteneri care să înţeleagă filozofia lui, să înţeleagă modul cum s-a ajuns aici de către Farul şi să aibă o filozofie comună a ceea ce se doreşte în continuare. 

“Cine să vină lângă Hagi şi Popescu şi să aibă pretenţia că va apărea mai mult în mass-media decât ei doi?”

Dacă tu investeşti nişte bani şi îţi doreşti recuperarea lor cât mai rapidă, este clar că nu îţi doreşti performanţă. Dacă investeşti nişte bani în dorinţa de a avea un impact mediatic foarte puternic, iar ai o problemă.

ADVERTISEMENT

Cine să vină lângă Hagi şi Popescu şi să aibă pretenţia că va apărea mai mult în mass-media decât ei doi?”, a spus Cristi Bivolaru, directorul general al Farului Constanţa, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție.

ADVERTISEMENT