Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Farul și Sepsi se califică în grupele Conference League!? Analiză la Fanatik SuperLiga: „Va câștiga în Norvegia!”

Farul și Sepsi au fost analizate la Fanatik SuperLiga, iar invitații cred că România va avea două reprezentante în grupele Conference League. Cum poate Sepsi să câștige în Norvegia
31.08.2023 | 10:24
Farul si Sepsi se califica in grupele Conference League Analiza la Fanatik SuperLiga Va castiga in Norvegia
Farul și Sepsi joacă joi, 31 august de la ora 19:00 în Finlanda, respectiv Norvegia. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe au șanse reale de calificare în grupele Conference League. Ambele au însă meciuri dificile în Finlanda și Norvegia, analizate la FANATIK SUPERLIGA.

Farul și Sepsi merg la braț în grupele Conference League?!

Șansele de calificare ale lui Farul și Sepsi au fost întoarse pe toate părțile la FANATIK SUPERLIGA. Dacă „marinarii” sunt văzuți în unanimitate deja în grupele Conference League, Sepsi va trebui să facă un meci fără greșeală pentru a învinge la Bodo Glimt.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță e poate cel mai optimist: „Eu cred că ambele se vor califica! Pe Farul eu îi văd mult mai puternici prin venirea lui Budescu și Louis Munteanu. Mi-aș dori pentru fotbalul românesc. Și domnul Hagi cu siguranță va cumpăra jucători cu banii pe care îi vor câștiga”.

Horia Ivanovici îl aduce însă cu picioarele pe pământ: „Cred că Bodo va juca mult mai bine decât a făcut-o la Sfântu Gheorghe! Asta e părerea mea. Alibec face cât toți la un loc! Mai bine nu pleca Alibec!”.

ADVERTISEMENT

Sepsi, șanse mici de calificare în opinia lui Robert Niță: „Va avea de suferit pentru că lipsește Matei”

Robert Niță e și el destul de sigur că echipa lui Hagi va reuși să ajungă în grupe, însă nu și covăsnenii: „Farul are prima șansă la calificare. Sepsi va avea de suferit pentru că lipsește Matei. Un jucător care cred că alături de Ștefănescu îl văd foarte important în angrenajul gândit de Liviu Ciobotariu. 

E un jucător dezechilibrant, care este foarte bun unu contra unu, este un jucător care execută fazele fixe și va fi o pierdere. L-am și văzut că avea bandajul acela pe coapsă.

ADVERTISEMENT

Înțeleg și dorința asta foarte mare de a marca, un meci în cupele europene, primul unspreceze metri fusese executat foarte, foarte bine. Ai executanți. Nu știu de ce te expui! Doar Farul cred că se califică”.

Dănuț Lupu știe care e atuul principal al echipei lui Liviu Ciobotariu: „Joacă foarte bine pe contraatac”

Și Dănuț Lupu crede că România va avea două reprezentante în grupele Conference League, la fel ca anul trecut: „Amândouă! Fiindcă Sepsi va câștiga în deplasare zic eu. Trebuie să recunoaștem că joacă foarte bine pe contraatac. Farul nici nu se mai pune problema. Eu îmi doresc ca Gică să se califice. Nu neapărat că vor câștiga, important e să se califice. 

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin crede cu tărie că Sepsi are capacitatea să facă un meci mare la Bodo Glimt: „Am văzut tot meciul lui Sepsi și problema cred că este aici: să se califice. Dacă joacă așa cum a făcut-o, un pic mai bine, eu cred că se poate califica. La Farul nu cred că sunt probleme!”.

FANATIK SUPERLIGA e luni, marți și vineri de la ora 10:30, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită apoi și pe canalele de YouTube FANATIK și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Farul și Sepsi, la braț în grupele Conference League? Ce cred Nicoliță, Lupu sau Robert Niță

ADVERTISEMENT