Sport

Farul – Universitatea Craiova 1-0. Hagi întrerupe seria de victorii a lui “Reghe”. Adi Petre a marcat singurul gol. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Farul - Universitatea Craiova, programat duminică, 7 noiembrie, de la ora 15:30, în etapa a 15-a din Liga 1
07.11.2021 | 17:30
Farul  Universitatea Craiova 10 Hagi intrerupe seria de victorii a lui Reghe Adi Petre a marcat singurul gol Video
ADVERTISEMENT
07-11-2021
12:41

Farul Constanța - U Craiova, primul meci al zilei

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Meciul Farul Constanța – Universitatea Craiova a fost amânat mai bine de cinci minute din cauza problemelor legate de similitudinea echipamentelor celor două oponente. Arbitrul Andrei Chivulete a cerut oaspeților să schimbe tricourile cu care au intrat pe teren, deoarece erau foarte asemănătoare cu cele ale Farului. 

Min. 78: GOOOOL Farul. Adi Petre, abia introdus pe teren, deschide scorul

Min. 45: După 45 de minute cele două echipe se află la egalitate, după o primă repriză în care oltenii au fost mai prezenți în careul și în preajma careului adevrs

Min. 1: Meciul a început cu o întârziere de aproximativ 9 minute 

FC Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Purece, Artean, Ciobanu – Ganea, Jefte Betancor, Pitu. Rezerve: Brănescu, Boboc, Dănuleasa, Buta, Grameni, Rădăslăvescu, Ely Fernandes, Sali, Petre. Antr. Gheorghe Hagi

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpăţînă, Găman, Screciu, Bancu – Bălaşa, Nistor – Gustavo, Houri, Ivan – Markovic. Rezerve: Lazăr, Vătăjelu, M. Constantin, Vînă, Baiaram, Creţu, Ivanov, Cîmpanu, Koljic. Antr. Laurențiu Reghecampf

Meciul Farul – Universitatea Craiova are loc duminică, 7 noiembrie, cu începere de la ora 15:30, în cadrul etapei a 15-a, ultima a turului din sezonul regulat, în Liga 1. Constănţenii au mai jucat joi, tot acasă, restanţa din etapa a 13-a cu FCSB şi au pierdut cu 1-0. Craiova are șapte victorii consecutive, dintre care cinci în campionat.

Unde se joacă meciul Farul – Universitatea Craiova

Confruntarea Farul – Universitatea Craiova se dispută duminică, 7 noiembrie, de la ora 15:30, pe stadionul Academiei Hagi de la Ovidiu şi din păcate se va juca fără prezenţa spectatorilor, ca urmare a deciziei autorităţilor centrale privind pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Acest meci din etapa a 15-a a, ultima a turului, ar fi adus cu siguranţă câteva mii de spectatori în tribune şi cel puţin două sute ar fi venit de la Craiova, mai ales că echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf le-a produs multă satisfacţie în ultimele şase jocuri. Însă nici măcar fanii cu certificat verde nu au primit acceptul de a intra pe stadion.

Cine transmite la TV partida Farul – Universitatea Craiova

Partida Farul – Universitatea Craiova se joacă duminică, 7 noiembrie, de la ora 15:30, pe stadionul de la Ovidiu, în etapa a 15-a din Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. De asemeni o puteţi viziona şi întrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Ovidiu este destul de călduroasă, cu temperaturi care ajung până la 16 grade, fără precipitaţii şi acestea sunt premiseele pentru ora meciului. Acest meci va fi condus de o brigadă de arbitri din Bucureşti, avându-l la centru pe Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Farul – Universitatea Craiova

Farul vine după un meci pierdut cu FCSB, total opus bunei evoluţii din etapa a 13-a, când reuşise să se impună la Botoşani. Din fericire, alarma privind infectările cu COVID 19 s-a oprit la cazurile Boboc şi Dobroslavevici, fiind chiar şi şanse ca primul să revină în lot, în funcţie de rezultatul testării. Mai sunt însă şi doi jucători accidentaţi: Romario Pires şi Mladen.

ADVERTISEMENT

La Craiova lucrurile stau destul de bine, pentru că doar fundaşii Paul Papp şi Antonio Conte nu sunt disponibili. Laurenţiu Reghecampfare la dispoziţie un lot foarte bun, cu rezerve de calitate care în orice moment se pot ridica la nivelul jucătorilor din primul unsprezece

Dezavantajul Farului, faptul că joacă la 72 de ore după meciul cu FCSB

Universitatea Craiova pleacă în avantaj evident la acest meci dintr-un anume punct de vedere, evidenţiat şi de antrenorul Farului, Gică Hagi, dar acesta a precizat că echipa olteană nu are nici o vină şi va trebui ca dobrogenii să încerce să dea totul pentru a nu se repeta istoria din meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Concret, este vorba de faptul că Farul a avut meci restanţă joi seară şi acum revine pe teren după numai 72 de ore în timp ce elevii lui Laurenţiu Reghecampf joacă din nou după o săptămână, ceea ce din punctul de vedere al stării de oboseală a jucătorilor poate fi un handicap serios pentru gazdele partidei.

Cote la pariuri pentru jocul Farul – Universitatea Craiova

Pentru casele de pariuri este o partidă extrem de echilibrată în care nu există un solist cert. Prin urmare Universitatea Craiova are prima şansă, dar într-un uşor avantaj faţă de adversar.

Chiar dacă se anunță un meci foarte echilibrat, Universitatea Craiova va căuta cu siguranță a șaptea victorie consecutivă.


(P) Cota BETANO pentru Farul Constanța – Universitatea Craiova: 2,44 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT