News

Fată de 14 ani din Galați, în stare gravă după ce s-a aruncat de pe un bloc

17.05.2021 | 16:58
Fata de 14 ani din Galati in stare grava dupa ce sa aruncat de pe un bloc
ADVERTISEMENT

O fată de numai 14 ani din municipiul Galați se află în stare gravă la spital după ce s-a aruncat de pe un bloc cu 4 etaje.

Incidentul a avut loc luni într-un cartier din orașul de la malul Dunării. Minora a urcat pe acoperișul blocului și apoi s-ar fi aruncat în gol.

ADVERTISEMENT

Din fericire, căderea i-a fost atenuată de un copac și tânăra a supraviețuit impactului cu solul.

O fată de 14 ani s-a aruncat de pe un bloc din Galați

Potrivit presei locale, fata nu locuiește în blocul de pe care s-a aruncat. Vecinii au fost cei care au intervenit primii în urma acestui eveniment și au sunat la numărul unic de urgenţă 112, după ce au văzut-o pe fată căzând de la înălțime.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut luni dimineață, în cartierul IC Frimu din municipiul Galați. Cetățenii din bloc au auzit un țipăt puternic, urmat de un zgomot pe măsură.

Martorii susțin cu fermitate că fata s-a aruncat de pe bloc. Ea ar fi mai fost văzută în cartier, în trecut, alături de alți doi adolescenți.

ADVERTISEMENT

În continuare, locatarii din zonă nu-și explică modul în care fata a reușit să deschidă singură trapa de acces către acoperișul blocului, mai ales că această ușă nu fusese deschisă niciodată până atunci.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu certitudine dacă a fost vorba despre un simplu accident, despre o tentativă de suicid sau despre altceva.

ADVERTISEMENT

Care e starea fetei de 14 ani care s-a aruncat de pe blocul din Galați

La fața locului au ajuns rapid medicii Serviciului de Ambulanţă Galaţi. Conform cadrelor, tânăra are leziuni grave la coloană, precum şi alte răni, fiind transportată de urgenţă la spital.

”Victima a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje. Ea nu locuiește acolo. În cădere s-a lovit de o creangă, i-a atenuat căderea. A supraviețuit, are un traumatism la coloană și este policontuzionată. A fost transportată la spital.

La sosirea echipajului medical, fata era conștientă, dar confuză. A suferit un traumatism grav de coloană vertebrală, în regiunea lombară.

După acordarea îngrijirilor medicale necesare, pacienta a fost transportată pentru îngrijiri de specialitate la Spitalul Clinic de Copii ”Sf. Ioan” din Galați”, a precizat dr. Mihai Polinschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Galați, conform publicației Viața-Liberă.

ADVERTISEMENT