News

Accident cumplit în Neamț. O fată de 16 ani și-a pierdut viața, trei persoane sunt rănite

O fată de 16 ani și-a pierdut viața în Neamț în urma unui grav accident de circulație în care au fost implicate patru mașini pe DN 2.
19.09.2023 | 19:37
Accident cumplit in Neamt O fata de 16 ani sia pierdut viata trei persoane sunt ranite
O fată de 16 ani și-a pierdut viața, trei persoane sunt rănite
ADVERTISEMENT

Trei persoane au rămas încarcerate, potrivit Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, iar accidentul a avut loc pe DN 2 Roman – Fălticeni, în zona localității Tețcani, județul Neamț. La fața locului au ajuns trei echipaje de pompieri, care au primit întăriri.

Accident cumplit în Neamț. O fată de 16 ani și-a pierdut viața

Așadar, la locul producerii accidentului s-au mai deplasat o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Român, alături de trei echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman. Victimele din acest accident sunt două femei și un bărbat, care au ajuns în cele din urmă la spital, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Din păcate, o fată de 16 ani a murit în urma acestui accident cumplit. ”O fată de 16 ani, pasageră în autoturism, prezenta semne incompatibile cu viața. O femeie de 40 de ani și doi bărbați de 20 și 48 de ani au fost preluați de echipajele medicale și transportați la CPU Roman.

Un alt bărbat de 39 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, dar a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Neamț. Accidentul mortal s-a produs la câteva ore distanță de ”măcelul” de pe autostrada DN1, unde cinci muncitori au murit striviți între două tiruri.

ADVERTISEMENT

“Ca urmare a evenimentului rutier produs marți dimineață pe Autostrada A1, sensul de deplasare spre București, din păcate toate cele cinci persoane aflate în vehiculul prin între cele două autotrenuri au decedat. De asemenea, alte două persoane au fost rănite”, transmiteau polițiștii.

Se pare că un șofer de TIR nu a observat că în fața sa pe autostradă se afla un microbuz, pentru că i-ar fi intrat soarele în ochi, astfel că a strivit pur și simplu această mașină alături de un alt TIR care se afla în față și a încetinit. Inițial, polițiștii nu au știut câte persoane se aflau în microbuz, pentru că acesta a fost făcut praf.

ADVERTISEMENT

Cu 24 de ore înainte, o femeie și un băiat erau călcați de o mașină în timp ce traversau strada. Impactul a fost violent, astfel că băiatul a fost aruncat pe contrasens unde a fost lovit de un alt autoturism, însă în mod miraculos ambele persoane au supraviețuit și se află la spital unde primesc îngrijiri medicale.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Lunguleţu. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat că doi pietoni, respectiv o femeie de 48 de ani şi un copil de 9 ani, sunt victimele accidentului.

ADVERTISEMENT

Aceștia ar fi fost acroşaţi şi accidentaţi de un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, care s-ar fi deplasat din direcţia Bucureşti-Piteşti”, a transmis IPJ Dâmboviţa. Anchetatorii vor afla acum în ce condiții s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT
Tags: