News

Fată de 17 ani, biciuită în stația de autobuz de un bărbat cu cagulă. Tânăra a fost atacată din senin în Maramureș

O fată de 17 ani a fost biciuită în stația de autobuz de un bărbat cu cagulă, fără un motiv clar. Individul a fost reținut de polițiști.
11.07.2023 | 12:50
Fata de 17 ani biciuita in statia de autobuz de un barbat cu cagula Tanara a fost atacata din senin in Maramures
Fată de 17 ani, biciuită în stația de autobuz. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Adolescenta aștepta liniștită autobuzul în stație, pentru a merge spre orașul Sighetu Marmației, motiv în care a fost atacată de un tânăr, înarmat cu un bici. Atacatorul purta cagulă pe față și purta o mașină de teren și a oprit în zona respectivă special pentru a o ataca pe fată, conform martorilor.

Fată de 17 ani, biciuită în stația de autobuz

A lovit-o cu biciul de mai multe ori peste brațe, corp și spate, aparent fără motiv, după care s-a urcat din nou la volan și a fugit de la locul faptei. Fata a cerut ajutor la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de polițiști. Atacatorul ar fi fost identificat în timp record, potrivit Vasiledale.ro.

ADVERTISEMENT

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe, precum și tulburarea liniștii și ordinii publici. Între timp, fata a ajuns la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației, deși refuzase inițial transportul la spital.

Potrivit sursei citate, fata aștepta autobuzul undeva în localitatea Câmpulung la Tisa, în zona gării. A fost atacată la 7:00 dimineața de acest tânăr, care s-a dovedit a fi un individ de 18 ani care o cunoștea pe fată. De fapt, cei doi ar fi avut mai multe divergențe în trecut, potrivit anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Astfel de situații sunt întâlnite și la case mai mari, cum ar fi Statele Unite ale Americii. Așadar, în urmă cu un an, o femeie a fost aproape să fie ucisă în bătaie tot într-o stație de autobuz, de data aceasta în Florida. Cazul a fost mult mai grav atunci, pentru că atacatorul a încercat să o sugrume pe femeie cu un șiret.

Mai mult, atacatorul a lovit-o de mai multe ori peste față. Individul în vârstă de 27 de ani, Aaron K. Quinones, a fost arestat și acuzat de tentativă de omor, atacul său fiind surprins de camerele de supraveghere din localitate. În aceste imagini se vede cum bărbatul e extrem de atent și se asigură că nu e urmărit, după care vrea să o ucidă pe femeie cu șiretul.

ADVERTISEMENT

Norocul femeii a fost un trecător care a intervenit în forță și l-a imobilizat pe atacator. Deși a fugit inițial de la fața locului, bărbatul a fost prins de polițiști în cele din urmă și arestat. În același timp la Slatina o femeie era atacată cu un cuțit de fostul său soț, tot într-o stație de autobuz.

Femeia a fost înjunghiată în zona gâtului de bărbat, care a fugit de la locul faptei. Agresorul a fost prins de polițiști acasă, în localitatea Perieți, potrivit anunțului oficial. Se pare că bărbatul nu suporta ideea că va fi părăsit și, pe fondul consumului de alcool, și-a făcut curaj să-și ucidă fosta soție.

ADVERTISEMENT

”În dimineaţa de 16 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 43 de ani, cu privire la faptul că, în municipiul Slatina pe strada Crişan, o femeie ar fi fost înjunghiată şi ar prezenta leziuni în zona gâtului şi a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în staţia de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înţepător, pe soţia acestuia, cu care se află în proces de divorţ, aceştia fiind despărţiţi în fapt“, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

ADVERTISEMENT
Tags: