Life

Fata lui Garcea din Vacanța Mare s-a logodit. Ce relație are Mugur Mihăescu cu viitorul ginere

Fiica lui Garcea din Vacanța Mare a fost cerută în căsătorie. Cum se înțelege actorul Mugur Mihăescu cu viitorul ginere.
06.10.2023 | 15:19
Fata lui Garcea din Vacanta Mare sa logodit Ce relatie are Mugur Mihaescu cu viitorul ginere
Fiica lui Garcea din Vacanța Mare a fost cerută în căsătorie. Cum se înțelege actorul Mugur Mihăescu cu viitorul ginere. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fata lui Garcea din Vacanța Mare s-a logodit în urmă cu foarte puțin timp. Ce relație are artistul Mugur Mihăescu cu viitorul ginere care locuiește în Marea Britanie, acolo unde studiază de ani buni unicul său copil.

Fiica lui Garcea din Vacanța Mare a fost cerută în căsătorie. Cum se înțelege actorul Mugur Mihăescu cu viitorul ginere

Fiica lui Garcea din Vacanța Mare a fost cerută în căsătorie, în Bath, Somerset. Mai exact, este vorba de locul unde l-a cunoscut pe viitorul său soț, Vlad Gabura. Cei doi au o relație sentimentală de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege actorul Mugur Mihăescu cu viitorul ginere. Ei bine, renumitul artist și om de afaceri are numai cuvinte de laudă pentru tânărul care i-a furat inima fetei sale. Mai mult, vedeta se bucură de această logodnă.

A lăsat un comentariu cu 4 inimioare roșii la anunțul făcut de Ivona pe social media, unde este foarte activă și postează foarte des. „Logodiți în orașul în care a început totul”, a scris fiica lui Mugur Mihăescu pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânăra a distribuit și o imagine cu inelul de logodnă, în poză radiind de fericire. Ivona strălucește în adevăratul sens al cuvântului de când a fost cerută în căsătorie. Inelul este unul superb, cu diamant.

Mugur Mihăescu, detalii despre iubitul fiicei sale

Mugur Mihăescu este mândru de fiica sa pe care a crescut-o frumos, cu valori importante după care se ghidează în viață. I-a oferit o educație aleasă și este încântat că este o tânără deșteaptă, puternică și independentă.

ADVERTISEMENT

„Și uite că acum vine copilul din urmă, Ivona, care are 26 de ani, care are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că-i frate-miu. Eu sper să rămână împreună.

Acum nu decid eu, ei decid, ei știu care sunt compromisurile vieții lor. Ideea e că atunci când tragi linie după atâția ani, ca și mine, să îți dai seama că este cel mai bun lucru pe care puteai să îl faci.

ADVERTISEMENT

Eu am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia, cum am visat eu conceptul de femeie”, a declarat Mugur Mihăescu despre fiica sa și iubitul ei, în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: