Life

Fata lui Nicolae Guță, ținta hackerilor: „Nu cred că o să-l mai pot recupera”

Cum a ajuns Nicoleta Guță să fie țintă pentru hackeri. Acum, vedetei i se cer bani mulți în schimbul rezolvării problemei.
04.04.2024 | 08:11
Fata lui Nicolae Guta tinta hackerilor Nu cred ca o sal mai pot recupera
Cu ce probleme se confruntă fata lui Nicolae Guță. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Probleme mari pentru fiica lui Nicolae Guță! Nicoleta a fost victima hackerilor, iar acum i se cer bani mulți cu promisiunea că această problemă se va rezolva. Artista a povestit totul.

Nicoleta Guță, victima hackerilor

În timp ce tatăl său face zeci de mii de euro pe TikTok, fiica lui, Nicoleta Guță, se confruntă cu probleme. După ce a muncit ani de zile pentru a-și crea o comunitate pe Facebook, acolo unde a strâns peste jumătate de milion de urmăritori, pagina i-a fost furată.

ADVERTISEMENT

De, fapt, artistei i s-ai furat două conturi, dar pe unul a reușit să-l recupereze. Se teme, însă, că persoanele care au acum acces la conversațiile și informațiile sale îi vor face rău.

De altfel, fiica manelistului care a anunțat că s-a pocăit și apoi a revenit la muzica ce l-a consacrat se teme că nu va mai putea niciodată să folosească pagina și va trebui să ia de la capăt.

ADVERTISEMENT

„Mi-a fost furat contul personal de Facebook, de fapt și cel oficial, însă pe acesta am reușit să-l recuperez. Problema e că ei stau și conectați pe pagina aia, mi-a fost schimbat numărul de telefon, adresa de e-mail. Îmi este frică să nu se dea în numele meu, să vorbească cu oamenii”, a declarat Nicoleta Guță pentru spynews.ro. 

I s-au cerut bani mulți în schimbul contului

Cântăreața a atras atenția și a spus că totul a pornit de la un e-mail pe care l-a primit și în care erau trecuți pașii pe care trebuia să-i urmeze pentru a-i fi contul de TikTok verificat, așa cum se întâmplă în rândul persoanelor publice.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Guță a crezut că totul este real, mai ales că înainte primise un mesaj asemănător. Astfel că ea a trimis toate datele cerute, inclusiv o poză cu cartea sa de identitate. Ulterior, a primit un cod pe care l-a introdus într-un formular.

Imediat după aceea, Nicoleta Guță a fost deconectată de pe Facebook, urmând ca la scurt timp să primească un mesaj pe Whatsapp. Artistei i s-au cerut 1000 de dolari pentru a-și recupera contul.

ADVERTISEMENT

„Încă nu am încercat la poliție. Am vorbit cu un prieten care se ocupă de contul meu și a zis că e greu să-l mai recuperez. De altfel, eu am primit și un mesaj pe Whatsapp unde mi se cereau 1000 de dolari ca să mi-l dea înapoi.

Treaba a fost că eu am primit un e-mail în care mă anunța să urmez pașii pentru bifa pentru Tik Tok. Asta după ce tot pe e-mail am primit de la Tik Tok recompensele pe care le-am făcut pe un live și m-am gândit că e tot de la ei. Eu am făcut toți pașii, am pus și poza cu buletin, am dat un cod și imediat mi-au luat tot.

Nu cred că o să-l mai pot recupera, am încercat prin toate modalitățile posibile. Am făcut o grămadă de cereri, Facebook în privința asta nu m-a ajutat deloc ”, a spus Nicoleta Guță.

ADVERTISEMENT