Sport
notix pixel id

Fatih Terim mai vrea un internațional român la Galatasaray, clubul din Liga 1 reacționează: ”Va fi greu să-l ținem”

Fatih Terim este îndrăgostit de fotbaliștii români. Încă un internațional e pe lista ”împăratului” de la Galatasaray
25.10.2021 | 17:15
Fatih Terim mai vrea un internațional român la Galatasaray, clubul din Liga 1 reacționează: ”Va fi greu să-l ținem”
Andrei Ivan
ADVERTISEMENT

Cele mai importante momente din istoria recentă a multiplei campioane a Turciei, Galatasaray Istanbul, au avut în prim-plan jucători români.

Presa din Turcia anunță un posibil nou transfer din Liga 1, la Galata. Mutarea ar urma să se facă în pauza de iarnă, dacă cele două cluburi se vor înțelege.

Andrei Ivan este noua țintă a lui Fatih Terim la Galatasaray

Galatasaray și Beșiktaș se întâlnesc în această seară în derby-ul Turciei, iar jurnaliștii de la postul de televiziune A Spor, analizând cele două echipe, au avansat ideea că atacantul Universității Craiova și al echipei naționale a României, Andrei Ivan, este următorul jucător dorit de Fatih Terim la gruparea Cim-Bom.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan pare să-și fi recăpătat forma de altă dată de la revenirea la gruparea olteană, iar acest lucru l-a readus și în circuitul echipei naționale.

Până să revină la U Craiova, fotbalistul de 24 de ani a mai avut două experiențe mai puțin reușite în străinătate, la Kuban Krasnodar (Rusia) și la Rapid Viena (Austria). Antrenorul echipei din Bănie știe că va fi foarte greu să-l păstreze în lot o perioadă îndelungată pe Ivan.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă Andrei Ivan sau alt jucător are vreo ofertă. Prestațiile lui sunt foarte bune, nivelul lui este unul foarte ridicat, este un jucător care face diferența în fiecare meci și cu siguranță va avea oferte.

Va fi foarte greu să-l ținem la noi o perioadă îndelungată, dar nu cred că se pune problema ca în iarnă să plece vreun jucător de la noi”, a declarat Reghecampf în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, înlocuitor pentru un vicecampion mondial

Atacantul Universității Craiova este văzut de Fatih Termin înlocuitorul perfect pentru olandezul Ryan Babel, un fotbalist cu CV impresionant, din care nu lipsește o finală de Cupă Mondială.

Babel, în vârstă de 34 de ani va fi lăsat să plece liber de contract în momentul în care actualul angajament va ajunge la scadență. Olandezul a ajuns la Galatasaray în 2019, de la Fulham, dar a fost departe de așteptările bașkanilor și a suporterilor.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan are de partea lui tinerețea (24 de ani) dar și experiența acumulată la formații importante, totuși, din Rusia, Austria și România.

Dacă transferul se va parafa, Ivan ar putea face echipă cu ceilalți internaționali români din lotul Galatei, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik