Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Faza controversată care a dus-o pe Oțelul în finala Cupei: „Acolo s-a schimbat totul!”

Oțelul Galați s-a calificat în finala Cupei Românei Betano. Echipa lui Dorinel Munteanu a învins-o pe U Cluj în semifinale, scor 2-1.
19.04.2024 | 11:34
Faza controversata care a duso pe Otelul in finala Cupei Acolo sa schimbat totul
Faza controversată care a dus-o pe Oțelul în finala Cupei: „Acolo s-a schimbat totul!”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați, s-a calificat în finala Cupei României Betano după victoria cu U Cluj, scor 2-1. Echipa lui Dorinel Munteanu a reușit să se califice în finala Cupei României după ce a marcat golul victorie în minutul 90 al partidei.

Florin Gardoș: „Echipele de top nu tratează cum trebuie Cupa României”

Florin Gardoș, fostul jucător de la FCSB, a declarat la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, că este dezamăgit de modul în care echipele de top tratează Cupa României.

ADVERTISEMENT

„În primul rând trebuie menționați cei doi antrenori pentru performanța asta și conducătorii. Oricâte variante de finaliste am fi ales la început, cu siguranță nu ar fi ieșit astea două.

Bravo lor, mai ales că pentru o echipă venită din liga a doua este mare lucru să joci finala Cupei. Mi se pare surprinzător că echipele de top de la noi, nu au tratat cum ar fi trebuit Cupa României”, a declarat Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, moderatul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Crist Coste, a adus aminte de faza controversată care a calificat-o pe Oțelul Galați din grupe.

„Gândiți-va la acel gol anulat al FCSB-ului, în meciul de Cupă cu Oțelul Galați, acel gol anulat al lui Dawa. Golul acela elimina Oțelul, acolo s-a schimbat totul!

ADVERTISEMENT

A rămas 1-1, a egalat Oțelul 1-1 și apoi, în ultima etapă, FCSB a pierdut la FC U Craiova și s-a calificat Oțelul”, a amintit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, nemulțumit de noul format al Cupei României Betano: „Ce înseamnă asta?”

Fostul fotbalist al celor de la Rapid București, Robert Niță, s-a arătat nemulțumit de noul format al Cupei României Betano, acesta declarând la FANATIK SUPERLIGA că nu are nicio logică ca două echipe să joace între ele iar a treia să se califice.

ADVERTISEMENT

„Mie nu-mi place formatul ăsta. Ce înseamnă asta, să joace echipa A cu C și B cu D? Uita-te la Farul Constanța că avea dreptate domnul Hagi când ziceau că joacă doar în deplasare meciurile de Cupă. Nu e corect, de ce să joci numai în deplasare?

Cum am zis, are dreptate și domnul Hagi când zice că scad automat șansele Farului când joacă 3 meciuri în deplasare. Nu contează că joci cu echipe din liga secundă. Uite, echipă din liga secundă a ajuns în finală. Cu formatul vechi jucai doar un meci în deplasare, nu 3.

Și joci cu cine trebuie jucat pentru a te califica, nu joci tu cu echipa A și echipa B se califică. Aici nu-mi place, chiar dacă ar fi mai bine pentru spectacol. Înainte lumea era mai interesată că era cupa surprizelor, cupa knockout-ului, acum nu mai este la fel când ai 6 echipe și nu joacă toate între ele”, a declarat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

Faza controversată care a dus-o pe Oțelul în finala Cupei

ADVERTISEMENT