Fotbal international

Faza incredibilă care ar putea decide titlul în Spania. Ce s-a întâmplat în minutul 75 al meciului Real Madrid – Sevilla. Video

10.05.2021 | 00:14
Faza incredibila care ar putea decide titlul in Spania Ce sa intamplat in minutul 75 al meciului Real Madrid  Sevilla Video
ADVERTISEMENT

Faza care poate decide titlul în Spania a avut loc în repriza a doua a meciului Real Madrid – FC Sevilla, atunci când arbitrul Juan Martinez, ajutat de VAR, a schimbat un penalty al ”galacticilor” într-unul pentru oaspeți.

Trupa lui Zinedine Zidane putea ajunge pe primul loc dacă învingea Sevilla, după ce rivala Atletico Madrid a condus ierarhia aproape tot sezonul.

ADVERTISEMENT

”Galacticii” au șanse mari să încheie fără vreun trofeu acest sezon, după ce au fost eliminați de Chelsea în semifinalele Champions League.

Faza care poate decide titlul în Spania. În minutul 75 al meciului Real Madrid – Sevilla, VAR-ul a transformat un penalty acordat gazdelor într-unul pentru oaspeți

Realul avea șansa să urce pe prima poziție în Spania după meciul cu Sevilla și a fost aproape de acest lucru, dar sistemul VAR a întors o fază favorabilă madrilenilor împotriva lor, iar titlul acum pare doar o himeră.

ADVERTISEMENT

În minutul 75, la scorul de 1-1, Sevilla a avut o fază ofensivă, dar balonul a fost respins de madrileni din propriul careu și elevii lui Zidane au plecat imediat pe contraatac.

Atacantul francez Karim Benzema a scăpat singur cu portarul Bounou, l-a driblar ușor, dar acesta l-a faultat clar și arbitrul Juan Martinez a indicat imediat punctul cu var spre bucuria madrilenilor.

ADVERTISEMENT

Fază titlu Spania

VAR-ul a anulat penalty-ul Realului și a dictat unul pentru Sevilla pentru un henț comis de Militao

Însă, după doar câteva secunde și o intervenție a arbitrilor din camera VAR, s-a schimbat totul, deși penalty-ul pentru ”galactici” era indiscutabil. Doar că, VAR-ul s-a întors la faza premergătoare, la atacul Sevillei, și acolo s-a văzut un henț al lui Eder Militao. VEZI VIDEO

Fază titlu Spania

Juan Martinez a verificat faza și apoi a decis anularea penalty-ul pentru Real Madrid și a dictat lovitură de la 11 metri pentru Sevilla, spre stupoarea gazdelor. Balonul a fost luat de Ivan Rakitic, care a petrecut o viață la rivala FC Barcelona, iar croatul a transformat cu siguranță și a readus avantajul pentru trupa lui Julen Lopetegui.

ADVERTISEMENT

Golul reușit cu mult noroc în minutele de prelungiri de Eden Hazard nu a salvat decât un punct pentru ”blanco”, care își micșorează șansele la câștigarea titlului. Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Atletico Madrid are un avans de două puncte față de rivalele Real Madrid și FC Barcelona.

ADVERTISEMENT