Fotbal intern

Faza zilei în fotbal! FCSB 2 a luat gol de la portarul advers. Video

30.04.2021 | 19:44
Faza zilei in fotbal FCSB 2 a luat gol de la portarul advers Video
ADVERTISEMENT

FCSB 2 a oferit faza zilei în fotbal, după ce a fost umilită de portarul Progresului Spartac, care a marcat în victoria cu 4-0 din ultima etapă a Ligii a treia.

Echipa a doua a clubului patronat de Gigi Becali a pierdut prima bătălie cu CSA Steaua și a terminat campionatul pe locul al doilea, la o distanță destul de mare de „militari”, care au câștigat sezonul regulat cu nouă puncte avans față de echipa lui Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

Astfel, CSA Steaua va juca barajul de promovare în liga a doua cu Mostiștea Ulmu, în timp ce FCSB 2 va juca cu CS Afumați. Câștigătoarele din cele două partide se vor întâlni în barajul decisiv de promovare.

FCSB 2, umilită în războiul cu CSA Steaua. A primit gol de la portarul Progresului Spartac

FCSB 2 a eșuat în încercarea de a opri pe CSA Steaua să termine pe primul loc sezonul regulat, ba chiar a pierdut la scor ultimul meci, în care a încasat un gol de la portarul advers al celor de la Progresul Spartac.

ADVERTISEMENT

FCSB 2 a pierdut surprinzător pe terenul celor de la Progresul, deși a avut pe teren mai mulți jucători de Liga 1, printre care Târnovanu, Pandele, Ardeleanu, Trif sau Gogor, care au mai fost în acest sezon în lotul echipei pregătite de Toni Petrea.

Progresul Spartac a deschis scorul în minutul 3, apoi scorul a luat amploare după golurile marcate pe final de meci de Ion (77), Tong (85) și nu în cele din urmă de portarul Moro, din penalty, care a marcat în minutul 90+2.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua va juca la baraj cu Mostiștea Ulmu, echipă care i-a învins în urmă cu doi ani

Chiar dacă CSA Steaua nu va întâlni cel mai puternic adversar, CS Afumați, steliștii vor juca împotriva celor de Mostiștea Ulmu, echipă care i-a blocat în drumul spre promovarea în Liga a treia în urmă cu doi ani.

Spre deosebire de acel moment, CSA Steaua însă are o echipă mult mai puternică și cel mai probabil va juca barajul cu decisiv cu FCSB 2 sau CS Afumați.

ADVERTISEMENT

Turul semifinalelor se va disputa pe data de 8 mai, iar returul se va juca peste exact o săptămână. Avantajul celor de la FCSB 2 e că în cazul în care vor ajunge la meciul final de baraj, vor juca pe teren propriu partida decisivă.

ADVERTISEMENT