Fotbal intern

FCSB, victorie în instanță împotriva lui Florin Talpan! Reacție violentă a juristului

30.04.2021 | 10:57
FCSB victorie in instanta impotriva lui Florin Talpan Reactie violenta a juristului
Suporterii echipei FCSB au obținut o primă victorie în instanță împotriva lui Florin Talpan, juristul clubului CSA Steaua, iar gruparea din Liga 3 este obligată să prezinte public mai multe documente
ADVERTISEMENT

Suporterii echipei FCSB au obținut o primă victorie în instanță împotriva lui Florin Talpan, juristul clubului CSA Steaua, iar gruparea din Liga 3 este obligată să prezinte public mai multe documente.


Florin Talpan îi acuză pe fani că mint

UPDATE, 30 aprilie, ora 10:58 / Juristul CSA Steaua îi acuză pe suporteri că mint în postarea lor, deoarece li s-a admis doar în parte acțiunea și nu în totalitate.

ADVERTISEMENT

”Apropo de ‘punct ochit punct lovit’ dar mai ales celor care care nu știu să citească sau nu înțeleg ce citesc…. Această postare este pentru cei cărora li s-a admis DOAR în parte acțiunea și nu în totalitate, dar se laudă mincinos pe facebook pentru marea victorie!

Astfel, pentru cei care sunt interesați de soluția din dosarul 21857/3/2020, așa cum se poate observa și pe scris, instanța a admis DOAR ÎN PARTE cererea acoliților lui FCSB respectiv punctul 3-5 din cerere restul fiind respins. S-a admis ÎN PARTE.

ADVERTISEMENT

Mai mult decat atât, ce s-a admis de către instanță la punctul 5, se poate regăsi și în monitorul oficial, care este public, monitor pe care ei inșiși îl numesc în acțiune la punctul 5. Citiți Monitorul și veți regăsi răspunsul la solicitare.

În privința punctului 3 din cerere, acest act juridic la care se face referire și pe care îl solicită reclamanții, ar trebui să fie și în posesia lui FCSB pentru că este în principiu un act comun ce se regasește la toți participanții actului juridic. Ambele capete de cerere sunt deci lipsite de interes.

ADVERTISEMENT

Sunt multe excepții invocate de către subsemnatul asupra cărora instanța nu s-a pronunțat și care constituie motive de recurs. De asemenea, instanța va trebui să lămurească dispozitivul. Voi contesta decizia deoarece nu este legală în sensul principiilor de drept invocate mai sus.

Tot persoana ‘punct ochit punct lovit’ uită sau omite cu bună știință să spună și că în acest dosar li s-a respins cererea de intervenție a Asociației Steaua 1947 LTD. Dar are mai puțină relevanță, nu? Important e să spui ce vrei și cum vrei… că nu te verifică nimeni.

ADVERTISEMENT

Mi se pare rușinos să minți sau să denaturezi total informația. Să spui o parte din adevăr în condițiile în care suporterii și nu numai, pot citi și înțelege dacă nu chiar tot, rezumatul Soluției!”, scrie Florin Talpan pe Facebook.


Știre inițială, 30 aprilie, ora 08:42

Finanțatorul echipei din Liga 1, Gigi Becali, se judecă cu CSA Steaua în mai multe procese privind marca, palmaresul, tradiția, istoria sau culorile clubului din Ghencea.

În urmă cu două săptămâni, Curtea de Apel a amânat decizia în procesul dintre cele două entități pe tema palmaresului. Talpan a fost revoltat de această hotărâre și consideră că, în cele din urmă, i se va face dreptate.

Florin Talpan, învins în instanță de suporterii FCSB

Între timp, Florin Talpan mai are pe rol un proces și cu suporterii FCSB, iar aceștia au anunțat pe pagina de Facebook ”Asociația Salvați Steaua” că au câștigat în instanță o primă bătălie prin care cer ca gruparea Armatei să facă publice mai multe documente.

”Punct ochit, punct lovit. Ne însușim cu bucurie această sintagmă de sorginte ‘militară’ când anunțăm că ne-a fost admisă acțiunea formulată împotriva refuzului clubului sportiv ‘militar’, CSA ‘Steaua’, de a ne comunica informațiile de interes public solicitate în vara anului 2020.

Pe scurt, Asociația Salvați Steaua a câștigat procesul intentat Clubului Sportiv al Armatei și, pe cale de consecință, a obținut obligarea acestuia la comunicarea următoarelor informații de interes public:

  • Decizia/ordinul/actul juridic prin care, în aprilie 1998, secția de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, precum și continuitatea sportivă și tradițiile glorioase ale acestei secții au fost transferate către Asociația Fotbal Club Steaua București
  • Regulamentele de organizare a Clubului Sportiv al Armatei din aprilie 1998 până în prezent
  • Decizia de ‘înființare a unei echipe de fotbal’ edictată/emisă de Clubul Sportiv al Armatei, potrivit Monitorului Oficial nr. 533 din 21 aprilie 2017, precum și actele juridice care au fundamentat și au creat condițiile specifice propice ale acestui demers de înființare a unei secții de fotbal”, se arată în comunicatul fanilor.

FCSB instanță Florin Talpan

CSA Steaua are drept la recurs

”Deși, în mod normal, logic și corect, sentința pronunțată în sensul admiterii acțiunii noastre este perfect legală și integral întemeiată, pârâtul (CSA) are dreptul de a formula recurs.

Totuși, ținând seama de toate circumstanțele, sperăm că nu vor cădea pradă orgoliilor și vor accepta că acest demers este justificat atât de rațiuni sociale, cât și de rațiuni legale confirmate de instanță, și ne vor comunica informațiile solicitate de milioanele de steliști.

Vă așteptăm alături de noi în Asociația Salvați Steaua pentru a încerca să aflăm împreună răspunsurile la toate întrebările care ăi dau fiori celebrului consilier juridic, întrebări de care se ferește ca vampirul de usturoi”, mai scriu suporterii.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT