Sport

Răzvan Lucescu, reacție furioasă după ultimul meci al lui PAOK. Ce a spus despre rolul VAR în Grecia: “To f…k PAOK”. Video

Răzvan Lucescu a cedat nervos la conferința de la finalul meciului Giannina - PAOK, scor 0-0. Antrenorul român a reclamat o nouă eroare a arbitrilor în dezavantajul echipei sale.
26.02.2023 | 13:38
Razvan Lucescu reactie furioasa dupa ultimul meci al lui PAOK Ce a spus despre rolul VAR in Grecia To fk PAOK Video
Răzvan Lucescu a cedat nervos la conferința de presă după meciul lui PAOK. Sursă foto: Youtube - @PAOKTV.
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a răbufnit după ultima partidă a celor de la PAOK, scor 0-0 cu Giannina, echipa românului Claudiu Bălan, în deplasare. Deși, nu a mai pierdut pe banca grecilor de pe 30 octombrie 2022, antrenorul român este convins că în continuare arbitrii dictează nefavorabil și intenționat împotriva lui PAOK. La ultima conferință de presă, Răzvan Lucescu nu s-a putut stăpâni.

Răzvan Lucescu a cedat nervos la conferința de presă: „VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK”

PAOK ocupă locul 4 în campionatul Greciei și este sigură de prezența în play-off cu două etape înainte de finalul celor de 26 de etape. În ultima partidă, echipa antrenorului român a remizat cu Giannina, scor 0-0 și a ajuns la a doua remiză consecutivă pe teren străin.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă de la finalul meciului, Răzvan Lucescu și-a pierdut controlul, vorbind despre o altă eroare a arbitrilor împotriva lui PAOK. Antrenorul român acuză că nici „centralul”, nici VAR-ul nu au luat vreo decizie după un henț comis în careu de Pilios, fundașul stânga de la Giannina, în prima repriză.

„Băieți, e foarte simplu. VAR trebuie să corecteze greșelile. Până acum, VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK”. Repetând apoi „f**k”, a declarat vizibil nervos Răzvan Lucescu, potrivit sportal.gr. Ofițerul de presă al lui PAOK a încercat să-l calmeze pe fiul lui Mircea Lucescu, însă în zadar.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău, însă aceasta este situația. Fotbalul are reguli. Dacă e penalty, e penalty. Dacă e ofsaid, e ofsaid. Nu și pentru noi. Nu e nici penalty, nu e nici ofsaid. Am pierdut patru puncte în ultimele trei meciuri”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu, un car de nervi la finalul partidei Giannina – PAOK: „Singura țară în care un campionat e furat și dat altei echipe”

Răzvan Lucescu a continuat să scoată foc pe gură și a adus în prezent evenimente petrecute în prima perioadă petrecută pe banca lui PAOK, când de asemenea antrenorul român a susținut că echipa lui a fost dezavantajată.

ADVERTISEMENT

„Acesta este fotbalul. Sunt reguli și le respectăm. În Grecia, fotbalul e diferit. Fotbal, reguli, dar nu când vorbim de PAOK. F**k PAOK! Singura țară în care un campionat e furat și dat altei echipe. Singura în Europa. În lume, nu știu, poate mai sunt”, au fost cuvintele lui Răzvan Lucescu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Poate ar trebui să-l aduceți aici pe Superman. Noi nu suntem Superman, suntem doar fotbaliști, care uneori joacă bine, alteori rău. Dar regulile trebuie respectate. Ofsaid, penalty… Când lovești mingea cu mâna, e henț. Astăzi, situația ar fi diferită pentru noi”, a încheiat Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Olympiakos – Panathinaikos, un alt meci cu scandal din Grecia: „Unul dintre cele mai corupte campionate”

Rivalitatea echipelor de tradiție din Grecia depășește orice limită, iar acest aspect s-a regăsit și la derby-ul Olympiakos – Panathinaikos, scor 0-0 în etapa 24 din campionatul Greciei. Un gol anulat gazdelor de arbitru a declanșat isteria în taberele celor două formații.

Arbitrul portughez João Pedro Pinheiro nu a acordat gol lui Olympiakos după ce Vrousai reușise să marcheze în minutul 89. Oficialii din camera VAR au semnalat o poziție suspectă de ofsaid la El Arabi în construcția fazei. Vangelis Marinakis, președintele lui Olympiakos, a protestat vehement și a primit cartonașul galben.

„Unul dintre cele mai corupte campionate din toate timpurile. Toți știu, poate cu excepția guvernului grec”, se arată în comunicatul emis de Olympiakos.

ADVERTISEMENT