Sport

Răzvan Lucescu, luat la țintă de greci: „Au ajuns să fie foarte agresivi cu mine”. De ce nu se poate bucura, deși este „pe val” cu PAOK Salonic

Răzvan Lucescu este „pe val” la PAOK, însă antrenorul român este luat la țintă de greci. Motivul pentru care nu se poate bucura, deși echipa sa nu a mai pierdut din octombrie 2022.
22.02.2023 | 20:30
Razvan Lucescu luat la tinta de greci Au ajuns sa fie foarte agresivi cu mine De ce nu se poate bucura desi este pe val cu PAOK Salonic
Răzvan Lucescu se consideră ținta grecilor pe banca lui PAOK. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

PAOK continuă seria entuziasmantă după victoria, scor 2-0 cu AEK Atena în derby-ul etapei cu numărul 23 din campionatul grec. Echipa lui Răzvan Lucescu ocupă locul 4, la 7 puncte în spatele liderului Panathinaikos și este deja sigură de prezența în play-off cu trei etape rămase. Totuși, Răzvan Lucescu este neliniștit pe banca grecilor.

Răzvan Lucescu, luat la țintă de greci: „Au ajuns să fie foarte agresivi cu mine”

Ultima înfrângere a lui PAOK datează din 30 octombrie 2022, când AEK Atena reușea să câștige meciul tur din campionat. Echipa lui Răzvan Lucescu și-a luat revanșa în ultimul meci, însă antrenorul român este în continuare nemulțumit.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu este convins că în Grecia există o discriminare din partea arbitrilor pentru PAOK din cauza antrenorului român. „Cei din Atena au ajuns să fie foarte agresivi cu mine, un lucru care îmi confirmă că este foarte corect ceea ce spuneam eu și relatez faptele: 2017 și 2018 mi-au furat un titlul, în 2021 și 2022, finala Cupei.

Totul era în regulă dacă erau greșeli de arbitraj, doar că erau susținute de VAR și ne-au făcut să pierdem Cupa, întotdeauna există o rigiditate împotriva lui PAOK”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu este convins că PAOK este „victima” arbitrilor: „Televiziunea care nu a arătat nicio reluare”

Răzvan Lucescu a continuat să își exprime nemulțumirea și a adus în lumină mai multe episoade din trecut când a considerat că totul a fost premeditat în defavoarea lui PAOK.

„La Tripoli, este inimaginabil ce s-a întâmplat în minutul 94, al doilea gol a fost marcat dintr-o poziție de ofsaid de de 3 metri, o poziție foarte clară și foarte ușor de interpretat pentru toți arbitrii. Nici nu au vrut să vadă VAR-ul. Mai ales televiziunea care nu a arătat nicio reluare ne arată că tot ceea ce spun eu este adevărat”, a mai spus Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu nu se poate bucura de succes pe banca lui PAOK: „Întotdeauna în mintea mea este meciul care urmează”

Elogiat de PAOK la vârsta de 54 de ani, Răzvan Lucescu a mărturisit că nu se poate bucura îndeajuns pentru ceea ce face pe banca formației din Salonic. Fiul lui Mircea Lucescu a precizat că după fiecare partidă încheiată se gândește la cea care va urma.

„Un antrenor are responsabilități imense și normal că toate gândurile se îndreaptă spre următorul meci. Cred că așa se întâmplă în fiecare săptămână și în fiecare lună, cam 11 luni pe an.

ADVERTISEMENT

Nu reușesc să mă bucur de nimic pentru că întotdeauna în mintea mea este meciul care urmează. Singura perioadă în care mă pot relaxa și mă pot bucura de ce este în jurul meu este vacanța”, au fost cuvintele lui Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT