Sport

FC Argeș îi taie elanul lui Gigi Becali în privința transferului camerunezului Garita. „Nu este de vânzare!”

Gigi Becali a anunțat că vrea să-l transfere în iarnă pe vârful lui FC Argeș, Garita, dar reprezentanții clubului din Trivale spun că nu renunță la jucător indiferent de ofertă.
12.10.2022 | 17:08
FC Arges ii taie elanul lui Gigi Becali in privinta transferului camerunezului Garita Nu este de vanzare
Arnold Garita este dorit de Gigi Becali la FCSB, dar argeșenii spun că nu-l vor ceda în iarnă indiferent de ofertă. FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a exprimat, explicit, intenția de a-l transfera pe vârful lui FC Argeș, Arnold Garita, în perioada de mercato din iarnă. Imediat a venit însă și replica oficialilor echipei de care aparține camerunezul.

”Avem și noi un target legat de Garita. Și anume acela de a-l păstra la noi”, este reacția din Trivale

Arnold Garita l-a impresionat pe Gigi Becali la confruntarea FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0. Atunci când atacantul camerunez de 27 de ani le-a făcut viață grea fundașilor olteni.

ADVERTISEMENT

Și, după cum a recunoscut pentru ProArena, anticipa că și-n meciul cu FCSB jucătorul va ieși în evidență. ”I-am și spus lui Dică ‘să vezi ce ne face ăsta…”, a afirmat Becali.

Lucru confirmat în teren la meciul câștigat de FCSB cu 3-2. Cu reușita de generic după ce l-a ”fixat” pe Tamm, dar și cu acțiunea din prima repriză, la care argeșenii au solicitat penalty.

ADVERTISEMENT

Urmarea? Gigi Becali a anunțat că le-a solicitat oamenilor din club să facă demersurile pentru a-l aduce din iarnă la FCSB. ”Am dat un telefon și așa am dat ordin că vreau ca Garita să fie la iarnă la noi. Să vedem dacă poate să se materializeze.

Am zis rezolvați problema. Eu dacă văd un jucător care îmi place îl iau. Este un atacant puternic, ăștia îmi plac mie”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Însă veștile nu sunt bune din tabăra argeșeană. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, spune că Garita nu va pleca de la echipă independent de oferta pe care o va face FCSB.

”Din ce știu de la Consiliul Director al clubului, Garita mai are doi ani de contract cu FC Argeș și nu se pune problema unui transfer imediat. Avem și noi un target legat de Garita și anume acela de a-l păstra la noi.

ADVERTISEMENT

În plus, e greu să mai găsești un jucător de calibrul său în pauza de iarnă. Știți cum este cu această fereastră de mercato, nu se fac transferuri spectaculoase.

Cu tot respectul pentru domnul Becali, dar Garita nu este de vânzare. El va continua la FC Argeș”, a spus Gentea, în exclusivitate pentru digisport.ro.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru „șansă dublă: 12” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT