Sport

Acuze dure la adresa lui George Găman după FCSB – FC Argeș 3-2: ”Arbitraj șmecheresc. A dat totul pentru ei”

FC Argeș a făcut un meci curajos în disputa de pe Arena Națională cu FCSB pierdut cu 2-3. La final au curs reproșurile la adresa arbitrajului.
03.10.2022 | 00:50
Acuze dure la adresa lui George Gaman dupa FCSB  FC Arges 32 Arbitraj smecheresc A dat totul pentru ei
Andreias Calcan a deschis scorul pe Arena Națională, dar a și provocat penalty-ul din care FCSB a trecut în avantaj în repriza a doua. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FC Argeș a abordat meciul cu FCSB ca o echipă care nu are nimic de pierdut și, conștientă de valoarea individuală a jucătorilor, hotărâtă să dea lovitura pe contraatac. La final ”vulturii” au acuzat maniera de arbitraj a lui George Găman.

Adreias Calcan, înger și demon pentru FC Argeș

FC Argeș a deschis scorul pe Arena Națională la prima oportunitate concretă de a modifica tabela de marcaj. Andreias Calcan a ajuns în poziție de finalizare și nu l-a iertat pe portarul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

FCSB a reacționat imediat, a restabilit egalitatea și cele două echipe au intrat la cabine la scorul de 1-1, deși trupa lui Nicolae Dică a creat permanent presiune în preajma, și în careul lui Straton.

Portarul piteștenilor a făcut un meci mare până în minutul 61 când o intervenție neglijentă a aceluiași Calcan a dus la acordarea unei lovituri de la 11 metri pentru FCSB, transformată de Compagno.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul piteștenilor nu a crezut nicio clipă în decizia centralului, a fost avertizat cu cartonaș galben, iar la final a avut un discurs dur la adresa manierei de arbitraj a brigăzii condusă de George Găman.

”A fost un arbitraj șmecheresc. Și la faza penalty-ului, și la multe alte faze. Câteva faulturi, auturi, cornere, totul pentru ei. Așa s-a simțit și așa s-a văzut, în fine, nu vreau să discut foarte mult”, a răbufnit Calcan, la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Cum comentează Calcan faza penalty-ului

Mijlocașul celor de la FC Argeș se jură că nu se punea problema acordării loviturii de pedeapsă pentru FCSB la duelul din minutul 61 dintre el și apărătorul Vali Crețu.

”Crețu a pasat, a vrut să intre la un-doi. Am pus mâna pe el, dar eu cred c-a fost înainte de a intra în careu. Doar m-am uitat la el, a dat pasă și a vrut să plece. Eu nu cred c-a fost. Mi se pare foarte ușor acordat”, a comentat Calcan.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul și-a continuat tirada la adresa arbitrajului și spune că și FC Argeș ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.

”Și noi cred că am avut un penalty clar la Garita în prima repriză, nici măcar nu s-a dus să verifice faza. La noi s-a spus în cască, trebuia să verifice dacă i s-a spus, nu?”, a adăugat Calcan.

ADVERTISEMENT
Tags: