Sport

FC Argeș își pune speranțele la TAS: „Am cerut retragerea licenţei lui Dinamo!”

FC Argeș își pune speranțele la TAS, iar Viorel Tudose, unul dintre sponsorii echipei, a anunțat că a cerut retragerea licenței lui Dinamo.
08.06.2023 | 20:57
FC Arges isi pune sperantele la TAS Am cerut retragerea licentei lui Dinamo
FC Argeș a cerut retragerea licenței lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Piteștenii sunt siguri că Federația Română de Fotbal (FRF) nu le va da câștig de cauză, motiv pentru care speră la o decizie favorabilă de la Tribunalul Arbitral Sportiva (TAS).

FC Argeș a cerut retragerea licenței lui Dinamo

FC Argeș a cerut retragerea licenței lui Dinamo, Viorel Tudose, unul dintre sponsorii echipei, anunțând planurile piteștenilor: „Am cerut oficial retragerea licenţei lui Dinamo, iar acum aşteptăm să vedem care este răspunsul Federaţiei, vedem ce putem face. Este o chestiune de nuanţă acolo.

ADVERTISEMENT

Eu cred că vom pierde la comisii, dar avem şanse mari să câştigăm la TAS, eu aşa cred. Am analizat foarte bine stadiul licenţei lui Dinamo şi, ca să mergem la TAS, trebuie să fim parte în acest dosar, să vedem ce va răspunde Federaţia. În contextul actual noi nu putem să mergem la TAS”.

„Oricum, Federaţia va trebui să dea un răspuns, pentru că odată cu modificarea planului de reorganizare pentru clubul Dinamo trebuia notificată aici pe legea insolvenţei. Este o întrebare cu notificarea comisiei de licenţiere. Deci, trebuie să vedem, dacă s-a notificat sau nu”, a mai spus Viorel Tudose, conform jurnaluldeargeș.ro.

ADVERTISEMENT

„Am cerut comisiei de licenţiere să verifice dacă avem sau nu dreptate”

„Dinamo a obţinut un drept şi în speţă licenţa de a evolua în prima ligă în baza unui plan de reorganizare. Apoi se merge la judecător pentru a schimba acel plan, când ar trebui să fie notificată comisia de licenţiere. Aşa scrie la lege.

Acum interpretarea unora este într-un fel, a altora într-un alt fel. Depinde cum vom reuşi să gestionăm această parte… Mi-ar fi plăcut să rămânem în Liga I pe teren, dar dacă nu am putut pe teren şi acesta este un drept al nostru…

ADVERTISEMENT

Noi nu am calomniat pe nimeni, am cerut comisiei de licenţiere să verifice dacă avem sau nu dreptate, dacă avem dreptate, ce vor considera dânşii că trebuie făcut, dacă nu avem, asta este, mergem înainte”, a continuat Viorel Tudose.

„Suntem pregătiţi pentru liga a doua, dar nu este normal ca un club să-şi plătească întocmai şi la timp datoriile, iar alt club să adune datorii şi să fie păsuit printr-o anumită interpretare legislativă.

ADVERTISEMENT

Nu am nimic cu Dinamo, chiar i-am felicitat şi merită toate felicitările noastre. Aşa este fair-play pentru modul în care au luptat.

Că am fost noi cu probleme, asta nu mai contează, adică am pierdut, trebuie să mergem înainte, să recunoaştem victoria adversarului şi să încercăm din punct de vedere legislativ ce putem să facem şi, dacă vom reuşi, atunci este un bonus pentru noi, pentru FC Argeş”, a mai spus Viorel Tudose.

ADVERTISEMENT
Tags: