Fotbal intern

FC Argeş se întăreşte cu jucători de la Universitatea Craiova pentru a scăpa de retrogradare

30.12.2020 | 19:44
FC Arges se intareste cu jucatori de la Universitatea Craiova pentru a scapa de retrogradare
ADVERTISEMENT

După cele 15 etape ale turului, FC Argeş este pe ultimul loc în Casa Pariurilor Liga 1, cu doar 11 puncte şi începe să facă primele mişcări pe piaţa transferurilor pentru a-şi întări lotul. S-a înţeles cu Universitatea Craiova pentru împrumutul a doi fotbalişti.

Primele mutări importante ale piteştenilor au fost în staff, unde Ion „Jean“ Vlădoiu a devenit noul preşedinte al clubului, iar Mihai Ianovschi a fost numit antrenor principal.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mijlocaşii Andrei Blejdea şi Gabriel Deac au părăsit gruparea din Trivale în cursul acestei zile, după ce şi-au reziliat contractele pe cale amiabilă. În locul lor vor veni Antoni Ivanov şi Vasile Constantin, împrumutaţi de la Craiova.

FC Argeş împrumută doi mijlocaşi de la Craiova

Jean Vlădoiu şi-a început treaba la FC Argeş. Noul preşedinte al piteştenilor lucrează de zor la întărirea echipei în vederea salvării de la retrogradare, iar primele veniri vor fi cele ale lui Antoni Ivanov şi Vasile Constantin, de la vicecampioana Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Cei doi mijlocaşi centrali ai oltenilor nu prind suficiente minute în Bănie şi şi-au dat acordul pentru un împrumut la FC Argeş până la finalul sezonului, scrie GSP.

Cine sunt cei doi fotbalişti

Antoni Ivanov este un bulgar de 25 de ani care a jucat în 32 de partide pentru Universitatea, oferind patru pase decisive pentru colegii lui în acest interval. A venit de la Gaz Metan, în iulie 2019, în schimbul sumei de 150.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cota lui de piaţă este de 300.000 de euro, conform site-urilor de specialitate. Apogeul l-a atins în urmă cu un an, pe 21 decembrie 2019 fiind cotat la un milion de euro.

Vasile Constantin este născut în Craiova, în urmă cu 22 de ani, şi a fost lansat în fotbal chiar de Universitatea. A prins 7 meciuri în tricoul echipei din Bănie, marcând de două ori.

ADVERTISEMENT

Este cotat la 100.000 de euro şi, asemeni colegului său bulgar, a avut cea mai mare cotă în 21 decembrie 2019, 200.000 de euro.

Andrei Ivan rămâne la Craiova

Semne de întrebare au apărut şi în privinţa lui Andrei Ivan, un jucător ieşit din formă, care nu a mai reuşit nimic important în Bănie. Totuşi, din informaţiile FANATIK, nu s-a pus niciodată problema ca Andrei Ivan să fie împrumutat la o altă echipă. El va rămâne la Universitatea Craiova şi în a doua parte a campionatului.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 8,50 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: