Sport

FC Argeș și-a luat autocar nou. Prezentare impresionantă în fața fanilor

FC Argeș visează să revină pe prima scenă a fotbalului românesc după un singur an de absență, iar un prim pas a fost făcut prin achiziționarea unui autocar nou.
21.09.2023 | 23:32
FC Argeș visează să revină pe prima scenă a fotbalului românesc după un singur an de absență, iar un prim pas a fost făcut prin achiziționarea unui autocar nou. Sursă foto: argesfc.ro
ADVERTISEMENT

”Vulturii” au avut un start de sezon modest, iar Alexandru Pelici a fost demis după doar 4 etape. Lucrurile par să se fi îndreptat puțin și după 6 etape, piteștenii au urcat pe locul 11, cu 7 puncte.

Autocar nou pentru FC Argeș

Conducerea clubului și oficialitățile orașului fac tot posibilul ca FC Argeș să promoveze la finalul actualului sezon din Liga 2 Casa Pariurilor, astfel că au achiziționat un autocar nou pentru echipă.

ADVERTISEMENT

Vehiculul care îi va duce pe jucători în deplasări a fost prezentat în Piața Primăriei Pitești, în prezența suporterilor, consilierilor locali și a invitaților. ”Autocarul, marca Mercedes, a fost fabricat în 2022 și a fost oferit de firma Tarsin, sponsorul și partenerul de mobilitate al clubului nostru.

Colantarea a fost sponsorizată de iAM Sport. Pe cea mai mare suprafață a autocarului predomină violet, culoarea emblematică a echipei FC Argeș, cu accente albe. Pe părțile laterale este imprimat chipul legendarului Nicolae Dobrin, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

La loc de cinste sunt consemnați și cei mai fericiți ani din istoria clubului nostru, 1972 și 1979, anii în care Argeșul a câștigat cele două titluri de campioană a României. Tot pe părțile laterale sunt imprimate și numele celor mai importanți sponsori ai clubului. De asemenea, pe spatele autocarului, se regăsește ‘vulturul violet’,  simbolul grupării din Trivale”, se arată pe site-ul oficial al piteștenilor.

Primarul așteaptă acum promovarea

Fanii echipei au avut posibilitatea să își facă poze cu autocarul și chiar să urce în el. Cei mai încântați au fost copiii. Vizibil emoționați, puștii au ținut să imortalizeze momentul și să ia autografe de la jucătorii Andrei Bucur, Mario Tudose, Valentin Buhăcianu, Ionuț Balaur, Grigore Turda, Alexandru Răuță și Cătălin Straton.

ADVERTISEMENT

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, și consilierii locali s-au declarat mulțumiți de confortul și facilitățile oferite de noul autocar. Edilul speră ca eforturile financiare făcute de autoritățile locale să fie răsplătite de echipă cu revenirea în primul eșalon.

Impresionată de condițiile pe care le oferă acest mijloc de transport de ultimă generație a fost și doamna Gica Dobrin, soția legendarului Nicolae Dobrin. Aceasta a discutat mai multe minute cu jucătorii și le-a cerut acestora să readucă Piteștiul unde îi este locul, în primul eșalon al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Clubului din Liga 2 Casa Pariurilor i s-ar putea interzice să folosească denumirea de FC Argeș. O asociație care pretinde că deține numele a notificat deja Federația Română de Fotbal ca echipa să nu se mai folosească de titulatura de FC Argeș.

ADVERTISEMENT