Sport

FC Botoşani are un nou antrenor! Fostul tehnician de la FCSB a semnat contractul. Iftime: “Îmi place stilul lui!”. Exclusiv

FC Botoşani are un nou antrenor. Din informaţiile FANATIK, Bogdan Andone a semnat contractul cu echipa lui Valeriu Iftime şi va încerca să salveze echipa de la retrogradare.
28.12.2023 | 15:55
FC Botosani are un nou antrenor Fostul tehnician de la FCSB a semnat contractul Iftime Imi place stilul lui Exclusiv
FC Botoşani are un nou antrenor! Fostul tehnician de la FCSB a semnat contractul. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Botoşani şi-a numit antrenorul pentru a doua parte a sezonului. “Lanterna roşie” a obţinut o singură victorie în actuala stagiune, dar speră ca în a doua parte a stagiunii să arate o altă faţă în SuperLiga.

FC Botoşani are un nou antrenor! Fostul tehnician de la FCSB a semnat contractul

Din informaţiile FANATIK, Bogdan Andone este alesul lui Valeriu Iftime. Fostul antrenor la FCSB, Astra Giurgiu sau Voluntari, a semnat contractul cu moldovenii şi va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

FC Botoşani ajunge la al treilea antrenor principal în acest sezon. Marius Croitoru a început sezonul pe banca tehnică, apoi a venit Dan Alexa, care a rezistat până la începutul lunii noiembrie. Interimatul până la finalul anului a fost asigurat de Andrei Patache.

Bogdan Andone a semnat contractul la Bucureşti! Îşi va cunoaşte elevii în cantonament

Din informaţiile FANATIK, Bogdan Andone a semnat contractul la Bucureşti, dar nu va face deplasarea imediat la Botoşani. El îşi va cunoaşte elevii după reunirea de la începutul lunii ianuarie, în Capitală.

ADVERTISEMENT

FC Botoşani a decis să efectueze stagiul de pregătire din iarnă la Bucureşti pentru că timpul de pregătire este foarte scurt şi temperaturile sunt peste cele din ultimii ani. Astfel, echipa lui Andone va rămâne în ţară în intersezon.

Valeriu Iftime confirmă FANATIK: “L-am ales pe Andone pentru că îmi place stilul lui”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a confirmat pentru FANATIK că Bogdan Andone este noul antrenor, iar motivul pentru care l-a ales este stilul de joc pe care l-a imprimat echipelor sale:

ADVERTISEMENT

“L-am ales pe Bogdan Andone pentru că îmi place stilul lui. Sperăm să avem şi noroc în situaţia disperată în care suntem. Am vrut neapărat să mergem pe mâna unui antrenor român”.

Din informaţiile noastre, obiectivul lui Bogdan Andone este salvarea de la retrogradare. Antrenorul a semnat până în vară cu Botoşani, iar dacă echipa va juca şi în sezonul viitor din SuperLiga, înţelegerea va fi prelungită automat.

ADVERTISEMENT

FC Botoşani a obţinut o singură victorie în actuala stagiune, chiar în ultima etapă din 2023, 2-0 cu Oţelul Galaţi. Moldovenii sunt ultimii în clasament, cu 12 puncte obținute în 21 de etape.

  • 48 de ani are Bogdan Andone
  • 2019 este anul în care Bogdan Andone a antrenat FCSB
ADVERTISEMENT