Sport

FC Botoșani – Rapid 0-0, în etapa 18 din SuperLiga. Bergodi, lăsat în ceață în Moldova. Cum arată clasamentul

Rapidul s-a încurcat pe terenul celor de la FC Botoșani, astfel că giuleștenii nu au reușit în ultimele etape să profite de victoria mare din meciul cu FCSB.
02.12.2023 | 19:06
FC Botosani  Rapid 00 in etapa 18 din SuperLiga Bergodi lasat in ceata in Moldova Cum arata clasamentul
FC Botoșani - Rapid 0-0, în etapa 18 din SuperLiga. Bergodi, lăsat în ceață în Moldova. Cum arată clasamentul
ADVERTISEMENT
02-12-2023
17:02
Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga
02-12-2023
14:09

LIVE: FC Botoșani - Rapid 0-0

Vezi toate fazele video importante aici. 

Min. 90+5: FINAL DE PARTIDĂ.  Rapid nu reușește să învingă ”lanterna roșie”

Min. 90: Fază bizară la Botoșani. Soni înscrie după o gafă în apărarea moldovenilor, însă reușita e rapid ”ștearsă” de VAR. Reluările au arătat un henț la jucătorul rapidist. Confuzia a fost maximă la Botoșani din cauza condițiilor meteo de ceață extremă.

Min. 80: Botoșaniul cere penalty, pentru un presupus henț, însă arbitrul ignoră faza. De altfel, conform reluărilor TV, nu a fost nimic.

Min. 78: Oaidă trimite un șut de la 25 de metri, scos în corner cu mare dificultate de portar.

Min. 72: Ultima schimbare făcută de Bergodi, a 5-a la număr: Borja este înlocuit cu Cîrjan. Cât despre fotbal, aproape inexistent la Botoșani.

Min. 65: Încă o schimbare la Rapid, în condițiile în care giuleștenii nu reușesc să pună în pericol poarta adversarilor: Albu este înlocuit de Oaidă.

Min. 60: Statistic, Rapid stă mai prost ca și FC Botoșani după 60 de minute. 9 vs. 6 raportul ocaziilor de gol în favoarea gazdelor și 4 vs. 3 raportul șuturilor pe poartă.

Min. 58: Cristiano Bergodi e evident nemulțumit și mai face două schimbări: El Sawy și Bambgoye sunt înlocuiți cu Pănoiu și Papeau.

Min. 54: Dublă schimbare la gazde. Ilicic intră în locul lui Drole și Pinson îl înlocuiește pe N’Goma. La Rapid iese Ioniță II și intră Soni.

Min. 53: În continuare ceață la Botoșani. Cu toate acestea arbitrul partidei consideră că meciul se poate desfășura normal.

Min. 46: S-a reluat repriza secundă.

Min. 45+ 2: PAUZĂ la Botoșani.

Min. 45+1: Ioniță șutează periculos în careul gazdelor, însă Ducan reușește să prindă balonul.

Min. 21: Ocazie mare pentru Botoșani. Dican trimite mingea în bară după o lovitură bună de cap.

Min. 17: Șut puternic la poarta lui Moldovan dat de David. Portarul lui Rapid respinge balonul periculos și păstrează poarta intactă.

Min. 1: Star de meci!


FC Botoșani: Ducan – Mutombo, Dican, J. Pius – R. Benzar, F. Adams, E. David, Florescu, Țigănașu – N’Goma, Drole. Rezerve: Ureche – Șeroni, A. Dragu, Petro, G. Dragomir, Cioiu, Casap, Pinson, Ilicic. Antrenor: Andrei Patache

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – El Sawy, Albu, Kait – Bamgboye, B. Valle, A. Ioniță II. Rezerve: Drăghia – I. Cristea, D. Grigore, Borza, Oaidă, Pănoiu, Papeau, C. Cîrjan, K. Soni. Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul FC Botoșani – Rapid are loc sâmbătă, 2 decembrie, cu începere de la ora 17:00 în cadrul etapei a 18-a din SuperLiga. Moldovenii sunt ultimii în clasament, fără nici o victorie în 17 partide iar giuleștenii, care vin după șocanta înfrângere de pe teren propriu cu U Cluj, 2-3 după ce au avut 2-0, ocupă locul 3, cu 30 de puncte, la șapte lungimi de liderul FCSB.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – Rapid

Întâlnirea FC Botoșani – Rapid se dispută sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din localitate, în cadrul etapei a 18-a din SuperLiga. Fanii echipei patronate de Valeriu Iftime au cam abandonat echipa, complet nemulțuimiți de faptul că favoriții lor sunt lanterna roșie, cu o rară contraperformanță de a nu fi reușit o victorie în mai bine de un tur de campionat.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani a rămas în continuare pe mâna lui Andrei Patache ca antrenor, deși în acte figurează Mihai Ciobanu, care are licența PRO. Nici suporterii Rapidului nu vor fi foarte mulți pentru că Botoșani este una dintre cele mai lungi deplasări din SuperLiga, dacă nu cumva cea mai lungă. În concluzie în tribune pot fi maxim două saui trei mii de spectstori.

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – Rapid

Partida FC Botoșani – Rapid se joacă sâmbătă,  2 decembrie, de la ora 17:00, pe pe stadionul Municipal din localitate, în cadrul etapei a 18-a din SuperLiga  și va fi transmisă în direct   micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și  Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site=ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Botoșani sâmbătă, 2 decembrie, cerul va fi mai mult acoperit, dar nu există nici pericol de ploaie nici de ninsoare. Pur și simplu soarele va sta cel mai mult timp ascuns printre nori. Maxima zilei va fi joasă, de 3 grade, poate cu un grad mai puțin la ora partidei care va fi condusă de arbitrul Adrian Moroiță din Ploiești.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoșani – Rapid

Andrei Patache continuă să fie lipsit de cel mai bun jucătot ofensiv din lot, care a marcat și în poarta Rapidului în trecut., e vorba de golgeterul Sebastian Mailat, a cărui teribilă accidetnare l-a ținut din vară până acum și probabil că abia la primăvară va putea fi din nou apt.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi are probleme reale de lot. Îi lipsesc oamenii cei mai buni din față, accidentați sau mai bine spus aflați în proces de recuperare, kosovarul Rrahmani și Claudiu Petrila, belgianul Emmers nu poate fi încă forțat după ce abia și-a revenit, astfel încât sunt mari șanse să reaparâ măcar în a doua repriză Soni sau Tsomou sau ambii în atac.

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – Rapid

În mod absolut normal echipa care este favorită în acest meci este Rapid, cu o cotă chiar foarte bună, 1,80, în condițiile în care joci împotriva ultimei clasate. FC Botoșani are cotă de 4,20 pentru a obține prima victorie din acest sezon și a provoca o mare surpriză. 1,90 este cota pentru șansă dublă 1X și un gol marcat de moldoveni ajunge la cota de 1,80.

ADVERTISEMENT

O singură victorie avem în contull gazdelor în disputele de pe teren propriu cu giuleștenii, tocmai în 2014, când a fost 3-0 pentru echipa lui Valeriu Iftime.. În rest am înregistrat douiă succese rapidiste și un singur egal. Puține meciuri, ca urmare a faptului că Rapid a trecut prin mari probleme, luând-o de la capăt de la liga a patra.

ADVERTISEMENT