Sport

FC Botoșani – U Cluj 1-1, în etapa a 12-a din SuperLiga. Mihai Teja tremură după un nou rezultat negativ. Cum arată clasamentul

FC Botoșani a făcut doar 1-1 pe teren propriu cu U Cluj în etapa a 12-a din SuperLiga și a ajuns la 6 partide la rând fără victorie în campionat
03.10.2022 | 19:59
FC Botosani  U Cluj 11 in etapa a 12a din SuperLiga Mihai Teja tremura dupa un nou rezultat negativ Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre FC Botosani si UTA Arad, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, luni 03 octombrie 2022. © FOTO:Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
03-10-2022
17:06

FINAL: FC Botoșani - U Cluj 1-1. Cum arată clasamentul în SuperLiga

Scaunul lui Mihai Teja la FC Botoșani se clatină din ce în ce mai tare după un nou rezultat negativ înregistrat de moldoveni. Doar 1-1 pe teren propriu cu U Cluj și, după 6 meciuri la rând fără victorie în Superliga, botoșănenii se afundă în subsolul clasamentului, ajungând în apropierea locurilor ce duc la baraj.

În antiteză, de la venirea lui Eugean Neagoe, oaspeții de la U Cluj au crescut în joc, iar rezultatele au început să apară. „Șepcile roșii” au ajuns la 4 partide consecutive fără înfrângere, iar salvarea de la retrogradare nu mai pare o utopie.

superliga
Clasament SuperLiga
03-10-2022
16:53

LIVE Min. 87: FC Botoșani - U Cluj 1-1. Oaspeții trec din nou pe lângă gol

U Cluj ratează din nou o mare ocazie de a trece în avantaj pe tabela de marcaj.

Adrian Bălan i-a pasat excelent în careu lui Fulop, dar acesta șutează slab, dând cu piciorul unei ocazii rarisime de a aduce trei puncte în contul echipei sale.

03-10-2022
16:40

LIVE Min. 78: FC Botoșani - U Cluj 1-1. Ocazie mare ratată de Thiam

Oaspeții sunt foarte aproape de a trece în avantaj, dar Eduard Pap se opune golului.

Thiam l-a driblat scurt pe Patache în colțul careului și a șutat puternic la semiînălțime, însă portarul gazdelor are un reflex uluitor și respinge mingea în lateral.

03-10-2022
16:36

LIVE Min. 74: FC Botoșani - U Cluj 1-1. Clujenii egalează prin Adrian Bălan

Botoșănenii se văd egalați cu un sfert de oră înaintea fluierului de final după o fază asemănătoare celei din care au deschis scorul.

Briceag a centrat perfect în mijlocul careului, de unde Adrian Bălan a reluat cu capul dintre doi fundași ai gazdelor, fără speranțe pentru Pap.

03-10-2022
16:28

LIVE Min. 64: FC Botoșani - U Cluj 1-0. Vlădoiu trece pe lângă egalare

Clujenii ies la atac și au o primă șansă de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj.

După o pasă primită de la Purece, Vlădoiu șutează puternic spre poarta lui Pap, mingea este deviată de un fundaș advers și se duce în plasa laterală.

03-10-2022
16:19

LIVE Min. 56: FC Botoșani - U Cluj 1-0. Mihai Roman II a înscris cu o lovitură de cap

În sfârșit, la zece minute de la reluarea jocului, gazdele reușeșesc să-și concretizeze superioritatea și pe tabela de marcaj.

După o acțiune prelungită de atac, Patache centrează pe 6 metri, de unde Mihai Roman II reia spectaculos cu capul, mingea lovește transversala și intră apoi în plasă.

03-10-2022
15:48

LIVE Min. 36: FC Botoșani - U Cluj 0-0. Prima ratare a clujenilor

Prima fază de atac mai periculoasă a clujenilor apare la mai bine de 30 de minute de la fluierul de start al meciului.

Purece centrează în careu, Ispas reia cu capul,  dar mingea se duce peste transversală.

03-10-2022
15:42

LIVE Min. 32: FC Botoșani - U Cluj 0-0. O nouă ocazie a gazdelor

Gazdele presează, iar ocaziile de gol încep să apară la poarta clujeană.

Mateus Santos șutează de la peste 20 de metri, mingea prinde pământul, dar Iliev este atent și reușește să rețină.

03-10-2022
15:30

LIVE Min. 16: FC Botoșani - U Cluj 0-0. Ocazie de gol a gazdelor

Prima oportunitate de a deschide scorul aparține echipei gazdă.

Aflat în poziție ideală, Roman ezită să șuteze și faza se stinge.

03-10-2022
15:00

LIVE Min. 1: FC Botoșani - U Cluj 0-0. A început partida de la Botoșani.

A început meciul dintre FC Botoșani și U Cluj, contând pentru etapa a 12-a din SuperLiga. Gazdele sunt într-o criză profundă, iar un nou rezultat negativ i-ar putea fi fatal antrenorului Mihai Teja, în timp ce oaspeții au renăscut de la venirea lui Eugen Neagoe.

Vezi aici cele mai importante faze.

03-10-2022
14:23

Echipele de start la FC Botoșani - U Cluj

Au apărut echipele de start la meciul FC Botoșani – U Cluj, a cărui oră de start este 18:00.

  • FC Botoșani: E. Pap – Patache, Dican, Boli, Țigănașu – Shahaf, Sylla, Ivanov – M. Santos, M. Roman II, Mailat. Rezerve: A. Ureche – Mussis, Șeroni, Dragu, M. Roman I, Perianu, Camara. Antrenor: Mihai Teja 
  • U Cluj: Iliev – Șt. Vlădoiu, Fl. Ilie, D. Ispas, Briceag – I. Filip, R. Pires, Purece – Fl. Haită, L. Fulop, Ely Fernandes. Rezerve: Gorcea – Nowak, G. Simion, Remacle, Bic, Horșia, Hofman, Thiam, A. Bălan. Antrenor: Eugen Neagoe

Meciul FC Botoșani – U Cluj are loc luni, 3 octombrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga. Moldovenii sunt în criză gravă de rezultate și de joc, obținând un singur punct din ultimele 12 posibile. În schimb, studenții de pe Someș dau semne de revenire, izbutind primele lor două victorii consecutive în ultimele etape.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – U Cluj, în etapa a 12-a din SuperLiga

Meciul FC Botoșani – U Cluj se dispută luni, 3 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană, în etapa a 12-a din SuperLiga. La Botoșani a fost o atmosferă excelentă în primele etape, când echipa mergea ceas și se afla pe podium. Însă ultimele cinci meciuri au schimbat complet starea de spirit, iar eșecul dezastruos de la Sfântu Gheorghe, cea mai mare înfrângere de la venirea în prima ligă, 0-7, pune serios în pericol scaunul antrenorului Mihai Teja.

ADVERTISEMENT

Deși acum au nevoie mai mult ca oricând de sprijinul suporterilor, jucătorii lui Teja nu trebuie să se aștepte la un număr mare de spectatori la partida cu U Cluj. Fanii sunt supărați pentru evoluția echipei, jucătorii fiind acuzați că acesta este rezultatul unei vieți extrasportive destul de tumultoase.

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – U Cluj

Partida FC Botoșani – U Cluj se joacă luni, 3 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din localitate, în etapa a 12-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Botoșani, luni, 3 octombrie, vremea nu prea vrea să fie prietenă cu fotbalul. Va fi destul de rece, maxim 16 grade, cerul va fi permanent înnorat, iar șansele să plouă în mai multe rânduri, inclusiv la ora jocului, sunt foarte mari. Meciul de la Botoșani va fi condus de arbitrul Bogdan Dumitrache, aflat la al doilea meci în acest sezon de SuperLiga. Interesant este că debutul în prima divizie l-a avut tot la un meci al Botoșanilor, acasă cu  U Craiova.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoșani – U Cluj

Mihai Teja, care în proporție de 99 la sută dacă nu va câștiga acest meci, va fi demis, nu se poate baza pe serviciile fundașului dreapta Sno, suspendat. În rest, are la dispoziție toți jucătorii și trebuie să găsească formula cea mai potrivită pentru a obține maxim de eficiență în compartimentul ofensiv.

ADVERTISEMENT

La U Cluj, lucrurile s-au mai liniștit după ce timp de nouă etape „alb-negrii” nu au reușit să obțină vreo victorie. Cele șase puncte luate în ultimele două meciuri, trei pe terenul unei contracandidate la retrogradare, CS Mioveni și 1-0 la Mediaș cu Chindia, au adus un moral bun echipei. Și faptul că Eugen Neagoe are de unde alege formula de start dintr-un lot valid crește speranțele că și la Botoșani se va obține un rezultat pozitiv.

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – U Cluj

Pentru casele de pariuri, meciul FC Botoșani – U Cluj este unul foarte echilibrat, dar acel procent mic în plus acordat la victorie nu aparține moldovenilor, ci oaspeților. Aceștia au cota de 2,50 pentru a pleca victorioși, în timp ce gazdele au primit 2,90 la victorie. Nu se așteaptă un număr mare de goluri, pentru „over 1,5 goluri” cota fiind de 1,35.

ADVERTISEMENT

Șansă dublă „1X” este foarte bună ca și cotă – 1,55, ținând cont că de regulă botoșănenii acasă nu sunt ușor de îngenuncheat. Un gol marcat de ei, de asemenea extrem de posibil, are cota de 1,40, deloc de neglijat. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit în prima divizie din 2015, anul ultimei prezențe a „alb-negrilor” din Cluj. La Botoșani sunt două partide, un succes al gazdelor și un egal, în 2013.

ADVERTISEMENT