Sport

FC Copenhaga – Manchester City, oprit de trei ori pentru folosirea sistemului VAR! Englezii, gol anulat şi cartonaş roșu după analizarea fazelor. Video

Partida dintre Copenhaga și Manchester City a fost marcată de trei intervenții ale sistemului VAR în primele 30 de minute.
11.10.2022 | 20:35
FC Copenhaga  Manchester City oprit de trei ori pentru folosirea sistemului VAR Englezii gol anulat si cartonas rosu dupa analizarea fazelor Video
FC Copenhaga - Manchester City, oprit de trei ori pentru folosirea sistemului VAR. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Astfel, „cetățenilor” li s-a anulat un gol, după care au primit o lovitură de la 11 metri, ratată de Mahrez și Sergio Gomez a fost eliminat.

FC Copenhaga – Manchester City, oprit de trei ori pentru folosirea sistemului VAR

Partida dintre Copenhaga și Manchester City a fost oprită de trei ori pentru intervenția sistemului VAR, arbitrul fiind chemat de fiecare dată să revadă fazele înainte de a lua o decizie.

ADVERTISEMENT

Rodri a reușit să deschidă scorul în minutul 12, însă golul său a fost anulat, după ce arbitrul a revăzut faza și a constat că Riyad Mahrez a atins mingea cu mâna până să trimită către Rodri.

În minutul 25, arbitrul a fost chemat din nou la marginea terenului pentru a vedea o fază, dictând lovitură de la 11 metri pentru Manchester City, după ce un adversar a atins mingea cu mâna în careu.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă Riyad Mahrez a executat și a ratat penalty-ul, lucru care nu s-a mai întâmplat pentru Manchester City în Champions League de când evolua Gabriel Jesus pentru echipa lui Pep Guardiola.

Cinci minute mai târziu, Sergio Gomez a faultat și se afla în poziție de ultim apărător, dar arbitrul a lăsat inițial faza să continue. Apoi, a fost chemat din nou să revadă momentul și a luat decizia de a-l elimina pe Gomez și de a dicta lovitură liberă de la marginea careului pentru danezi.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA

Haaland, doar rezervă pentru meciul cu Copenhaga

Erling Haaland a fost odihnit de Pep Guardiola pentru meciul cu Copenhaga, iar antrenorul „cetățenilor” l-a lăudat la conferința de presă pentru startul excepțional de sezon:

„Haaland este unul dintre cei mai buni atacanți pe care i-am avut, fără îndoială. Am antrenat mulți jucători foarte buni, iar Erling este unul dintre ei. Numerele vorbesc de la sine.

ADVERTISEMENT

Câte goluri a marcat în Champions League, în Norvegia, Austria, Germania și acum în Anglia? Vorbesc foarte mult despre el, dar uneori n-ar trebui să spun nimic. Priviți doar statisticile lui și ceea ce face pe teren, e suficient”.

„Mi se pare că la început, de exemplu în meciul cu Bournemouth, nu era foarte implicat în meci. Acum este mult mai implicat, nu numai atunci când marchează. Știm că are un instinct special atunci când suntem în ultima treime, iar el e în careu.

Știe cum să finalizeze, cum să introducă mingea în plasă. De aceea este un atacant excepțional”, a mai spus Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT