Sport

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2, în etapa a 18-a din SuperLiga. Oltenii pe loc retrogradabil, FCSB pe poziție de play-off. Video

FC U Craiova 1948 - FCSB 0-2, în etapa a 18-a din SuperLiga, rezultat care o duce pe FCSB în zona play-off, iar pe echipa gazdă pe unul retrogradabil.
13.11.2022 | 19:22
FC U Craiova 1948  FCSB 02 in etapa a 18a din SuperLiga Oltenii pe loc retrogradabil FCSB pe pozitie de playoff Video
Dawa reia cu pieptul și trimite balonul în poartă pentru golul doi al lui FCSB în partida cu FC U Craiova 1948. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
13-11-2022
17:25

FC U Craiova - FCSB 0-2 (Octavian Popescu 3, Dawa 26)

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Clasament SuperLiga

Min.88: Olaru și Cordea sunt înlocuiți de Nikolov și Coman.

Min.83: Baeten, accidentat, este înlocuit de Blănuță.

Min.81: Huyghebaert îl oprește pe Olaru într-o fază de contraatac și primește cartonașul galben.

Min.80: Edjouma îi ia locul lui Octavian Popescu. 

Min.79: Oaidă primește primul cartonaș galben al meciului, pentru un fault la Baeten.

Min.76: La prima acțiune, Sidibe primește o pasă de la Bauza, își face mingea spre interior, și șutează cu efect. Mingea lovește bara și iese afară.

Min.75: Gazdele schimbă sistemul de joc după ce Sidibe îi ia locul lui Negru.

Min.66: Șut centrează perfect către Olaru, dar Duarte îl blochează în ultima clipă, în 6 metri.

Min.60: Iancu intră în locul lui Chițu.

Min.56: Miculescu îi ia locul lui Omrani.

Min.52: Chițu nu reușește să reia, din 4 metri, din alunecare, o centrare a lui Bahassa.

Min.51: Târnovanu scoate excelent un șut pe colțul lung al lui Bahassa.

Min.46: Van Durmen și Bauza intră în locul lui Asamoah și Ganea.

Min. 40: Omrani este deschis în banda stîngă, scapă în unghi, încearcă o ”mini-scăriță” peste Popa, care ieșise în plonjon, dar mingea are o traiectorie cvasi-paralelă cu linia porții.

Min.29: Ganea este găsit excelent, singur, la 14 metri, dar acesta luftează, și defensiva lui FCSB respinge.

Min.26: GOOOL FCSB! 0-2 Popa iese inoportun, Octavian  Popescu încearcă un lob, iar Paramatti acordă corner. Lovitura de colț este deviată de la prima bară și Dawa, din plonjon, înscrie cu pieptul.

Min.22: Acțiune prelungită a gazdelor, Asamoah îl găsește pe Chițu, la 10 metri, iar acesta ezită să reia din prima. Șutează în cele din urmă, iar Târnovanu scoate cu piciorul, iar mai apoi Tamm rezolvă.

Min.18: Bahassa este găsit la marginea careului, șutează tare, pe jos, dar Târnovanu prinde.

Min. 10: O nouă ocazie pentru FCSB. Omrani este la finalizare, dar Robert Popa reține șutul din unghi.

Min. 3: GOOOL FCSB! 0-1. Octavian Popescu deschide scorul cu un șut spectaculos!

Min. 1: A început partida.

Echipele de start la meciul FC U Craiova – FCSB.

  • FC U Craiova: R. Popa – Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, V. Achim – Ganea, Baeten, Bahassa – Chițu. Rezerve: Gurău – Zanfir, R. Grigore, Al. Albu, Van Durmen, Sibide, Bauza, Blănuță, Iancu. Antrenor: Nicolo Napoli.
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Cordea, Omrani, Oct. Popescu. Rezerve: A. Vlad – Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, Miculescu, Edjouma, Nikolov, Bouhenna, Radaslavescu. Antrenor: Mihai Pintilii.

Meciul FC U Craiova 1948 – FCSB are loc duminică, 13 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 18-a din SuperLiga. Oltenii sunt în situaţie disperată, locul 14, cu 16 puncte dar şi FCSB are mare nevoie de puncte, pentru a putea prinde un loc de play-off, deocamdată ocupând doar poziţia a 8-a, cu 23 de puncte, dar şi cu două meciuri mai puţin.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

Partida FC U Craiova 1948 – FCSB se desfăşoară duminică, 15 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 18-a din SuperLiga. Mereu venirea celor trei nume mari din Capitală, FCSB, Dinamo sau Rapid a stârnit ambiţii mari la Craiova şi a creat şi o dorinţă a spectatorilor de a veni în număr mai mare ca de obicei la stadion.

ADVERTISEMENT

Totuşi, de ceva vreme relaţiile dintre familia Mititelu, care patronează clubul şi suporteri s-au deteriorat destul de mult şi la partidele de acasă ale celei de-a doua echipe a Craiovei numărul spectatorilor a fost mereu în scădere. Se speră ca acum la meciul cu FCSB fanii să revină la gânduri mai bune şi să fie alături de echipă într-un număr mai mare.

Cine transmite partida FC U Craiova 1948 – FCSB

Partida FC U Craiova 1948 – FCSB se joacă duminică, 13 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala judeţului Dolj, în etapa a 18-a din SuperLiga şi este teelvizată în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova avem o duminică, 13 noiembrie, extrem de plăcută, cu cerul permanent senin, fără să existe vreun semn că ar putea ploua, nici măcar slab iar temperatura maximă va atinge la amiază 15 grade. Însă la ora jocului lucrurile se vor schimba destul de mult, urmând a coborî până la 9-10 grade. Va conduce acest meci arbitrul bucureştean Radu Petrescu.

Ce jucători lipsesc din partida FC U Craiova 1948 – FCSB

La echipa olteană s-a produs un adevărat şoc. Italianul Nicolo Napoli, dat afară la finalul sezonului trecut după ce salvase echipa de la pericolul retrogradării sau al locurilor de baraj, a acceptat pentru a noua oară, record în fotbal, să revină la echipa patronată de Adrian Mititelu şi cum a venit echipa a câştigat în Cupa României cu FC Voluntari! Absenţii lui Napoli sunt grecul Papadaopoulos în apărare şi Achim la mijloc.

ADVERTISEMENT

Rămas interimar pe banca lui FCSB Mihai Pintilii chiar are probleme mari înainte de acest meci. În afara celor trei accidentaţi vechi, Panţâru, Cristea şi Ovidiu Popescu au apărut alte probleme. Atacantul italian Compagno nu poate evolua împotriva fostei sale echipe prin clauză contractuală, Octavian Popescu s-a accidentat după golul marcat cu FCSB iar fundaşul dreapta Creţu este suspendat.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – FCSB

Pentru casele de pariuri avem un meci mult mai echilibrat decât o arată situaţia din clasament. FCSB este favorită, dar la o cotă de 2,10, iar şansă dublă X2 ajunge la 1,30 în timp ce un gol înscris de bucureşteni are aceeaşi valoare. Dacă oltenii dau lovitura au cotă 3,20. Pentru şansă dublă cota este de 1,45 iar pentru un gol marcat de 1,40.

ADVERTISEMENT

Istoricul meciurilor directe este unul foarte scurt, se rezumă doar la partida din turul acestui campionat şi la cele două meciuri din ediţia precedentă, când Craiova a ajuns în prima divizie. Singurul meci jucat la Craiova a însemnat un succes cu 1-0 pentru FCSB, dar cu un gol contestat de gazde. La Bucureşti s-a jucat de două ori şi mereu a fost egal.

ADVERTISEMENT