Sport

FC U Craiova 1948 – Viitorul Pandurii, amical spectaculos. Formația din SuperLiga era condusă cu 3-1 în minutul 75. A urmat un adevărat recital

FC U Craiova 1948 s-a impus cu 5-3 în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Oltenii au revenit spectaculos pe finalul partidei amicale.
26.03.2023 | 21:19
FC U Craiova 1948  Viitorul Pandurii amical spectaculos Formatia din SuperLiga era condusa cu 31 in minutul 75 A urmat un adevarat recital
Întoarcere de scor spectaculoasă în FC U Craiova 1948 - Viitorul Pandurii Târgu Jiu 5-3. Oltenii au marcat patru goluri pe finalul partidei amicale. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Elevii lui Nicolo Napoli au făcut spectacol împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 5-3, înaintea confruntării cu Petrolul Ploiești din play-out-ul din SuperLiga. FC U Craiova 1948 a revenit pe finalul partidei amicale din baza de pregătire a oltenilor, reușind patru goluri în doar nouă minute.

FC U Craiova 1948 a făcut spectacol în meciul amical cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 5-3. Sekou Sidibe a înscris un hattrick înaintea partidei cu Petrolul Ploiești

FC U Craiova 1948 se pregătește pentru a doua partidă din play-out-ul campionatului cu Petrolul Ploiești, care este programată vineri, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Formația lui Adrian Mititelu a disputat o partidă amicală împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu în lipsa meciurilor oficiale.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli l-a folosit în poartă pe Robert Popa pentru prima dată după scandalul cu Adrian Mititelu. Tehnicianul italian i-a mai trimis în teren pe Marius Ciobanu, Lorenzo Paramatti, Danny Henriques, Vand Durmen, Alex Blindar, Ionuț Zanfir, Sekou Sidibe, Giovanni Piccolomo, Juan Bauza și Jibril.

Gruparea din Târgu Jiu a intrat la vestiare în avantaj, însă elevii lui Nicolo Napoli nu s-au lăsat înfrânți în fața divizionarei secunde. Viitorul Pandurii a înscris al doilea gol al întâlnirii din baza de pregătiri în minutul 48, iar oltenii au redus din diferență prin Jibril.

ADVERTISEMENT

Gorjenii au făcut 3-1 în minutul 72, iar elevii lui Nicolo Napoli au revenit spectaculos în partida amicală. Oltenii au înscris patru goluri în nouă minute și au stabilit scorul final al confruntării cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar Sekou Sidibe a înscris un hattrick în tricoul alb-albaștrilor.

Marcel Pușcaș le-a fixat obiectivele oltenilor: „Participarea la baraj și să ne vedem și de Cupa României”

FC U Craiova 1948 a pierdut calificarea în play-off împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, însă oficialii alb-albaștrilor au speranțe la cupele europene. Gruparea din Bănie este calificată în sferturile de finală ale Cupei României Betano, iar oltenii își pot asigura un loc în preliminariile Conference League și din play-off.

ADVERTISEMENT

După victoria categorică din meciul cu CS Mioveni, Marcel Pușcaș a declarat că elevii lui Nicolo Napoli trebuie să acumuleze cât mai multe puncte pentru a participa la barajul pentru cupele europene. Președintele lui FC U Craiova 1948  le-a transmis jucătorilor să aibă încredere în continuare în ei.

„Este o victorie importantă pentru că ne-am mai încurcat cu Mioveni. Au un bilanț pozitiv în meciuri din ultimii doi ani cu noi. Sper să o ținem tot așa și să acumulăm cât mai multe puncte pentru a realiza al doilea obiectiv care este participarea la baraj și să ne vedem și de Cupa României. 

ADVERTISEMENT

Este îmbucurătoare această victorie și poate să fie o gură de oxigen, jucătorii trebuie să aibă încredere în ei, să își vadă de treabă, să fie constanți și să acumuleze cât mai multe puncte. Avem 25 de jucători în lot, nu considerăm că nu poate să joace unul sau altul. Paramatti a făcut-o foarte bine ca fundaș dreapta, Blănuță a avut două ocazii de a înscrie și în viitor probabil o să înscrie.

Negru a fost într-o poziție mai nouă, dar a fost unul dintre cei mai buni de pe teren, Asamoah la fel. Au fost responsabili, mă bucură și ne dă speranțe că se poate mai mult și mai bine. Nu contează un jucător sau numele lui, numele nu joacă. Au avut ambiție și dăruire, meritau victoria”, a declarat Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT