Sport

FC U Craiova, amendă uriașă după ședința de 45 de minute a lui Adrian Mititelu! Oltenii au fost sancționați de Comisia de Disciplină a FRF

FC U Craiova a primit o amendă uriașă din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. Oltenii au fost sancționați după ședința de 45 de minute a lui Adrian Mititelu.
03.04.2024 | 17:40
FC U Craiova amenda uriasa dupa sedinta de 45 de minute a lui Adrian Mititelu Oltenii au fost sanctionati de Comisia de Disciplina a FRF
FC U Craiova a primit o amendă uriașă din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a mers direct în vestiarul lui FC U Craiova după înfrângerea cu Oțelul Galați, scor 1-2, în etapa a doua din play-out-ul SuperLigii. Patronul din Bănie a ținut o ședință de aproximativ 45 de minute și, în primă fază, nu și-a lăsat fotbaliștii să vină la „tradiționalele” flash-interviuri de la finalul meciurilor.

FC U Craiova, amendă uriașă după ședința de 45 de minute a lui Adrian Mititelu! Oltenii au fost sancționați de Comisia de Disciplină a FRF

Din dorința de a nu fi sancționat, Adrian Mititelu s-a răzgândit și le-a permis jucătorilor să vină în fața reporterilor. Totuși, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal nu a trecut cu vederea gestul lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

„Client fidel” al Comisiei de Disciplină a FRF, FC U Craiova, clubul patronat de Adrian Mititelu, a primit o amendă de 10.000 de lei. „Întârziere start joc, Lipsa jucatori la flash-interviuri – În temeiul art. 88 din Regulamentul Media, coroborat cu art. 83.7 din RD, se sancționează clubul FC U 1948 Craiova cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată pe site-ul LPF.

Nici trupa lui Dorinel Munteanu nu a scăpat fără amendă după duelul cu FC U Craiova, scor 2-1 în Bănie. „În temeiul art. 11.4 și art. 13.1 din ROAF, raportat la  art. 83.18 din RD, se sancționează clubul SC Oțelul Galati cu penalitate sportivă de 5.000 lei”.

ADVERTISEMENT

Robert Popa, detalii de la ședința din vestiar a lui Adrian Mititelu: „Sunt afectat”

Adrian Mititelu s-a enervat pe jucătorii săi după înfrângerea cu Oțelul Galați. Oltenii au ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie și ocupă locul 8 în play-out, care duce la barajul pentru menținere/retrogradare. Portarul Robert Popa a venit la microfon după ședința lui Adrian Mititelu și a declarat că este afectat.

“Era normală această ședință pentru că… Nu prea vreau să comentez, sunt fără cuvinte, chiar dacă de obicei am cuvintele la mine. Poate ne-a lipsit dăruința, atitudinea. În primele 5 minute, Oțelul a avut 3-4 ocazii de gol. Mi se pare incredibil.

ADVERTISEMENT

Sunt afectat pentru că suntem unde suntem. În 2024 avem o singură victorie, un egal, în rest numai înfrângeri. Suntem destul de rău. Cred că asta e problema, suntem individualiști, nu jucăm pentru echipă, probabil sunt și alte interese la mijloc și nu mai avem un numitor comun.

Se gândesc să plece (n.r.- alți jucători), li se termină contractele… Vorbesc de unitate pe teren… Poate e și din cauza nereușitelor. E frica de a greși, sunt mai multe lucruri, nu doar că nu suntem o echipă. Așa văd eu lucrurile. Victoriile aduc victorii. Trebuie să câștigăm în Cupă”, au fost cuvintele lui Robert Popa.

ADVERTISEMENT

Colacul prin care FC U Craiova poate salva sezonul se rezumă la Cupa României Betano. Oltenii se duelează în sferturile competiției cu FC Voluntari, miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT