Sport

FC U Craiova i-a găsit înlocuitor lui Andre Duarte. A semnat pe un an

FC U Craiova 1948 continuă campania de transferuri din această vară. Adrian Mititelu transferă un fundaș de perspectivă pentru a-l înlocui pe Andre Duarte.
12.07.2023 | 15:05
FC U Craiova ia gasit inlocuitor lui Andre Duarte A semnat pe un an
FC U Craiova i-a găsit înlocuitor lui Andre Duarte. A semnat pe un an. sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu aduce întâriri serioase la gruparea din Bănie pentru sezonul 2023-2024 din SuperLiga, iar obiectivul oltenilor este calificarea în play-off. Andre Duarte și-a anunțat plecarea de la FC U Craiova și nu a revenit la antrenamentele „alb-albaștrilor”, iar finanțatorul i-a găsit deja un înlocuitor în defensivă: Alex Iordache.

FC U Craiova 1948 i-a găsit înlocuitor lui Andre Duarte! Un fundaș de perspectivă a semnat pe un an cu oltenii

Deși fără antrenor principal cu câteva zile înaintea startului din SuperLiga, FC U Craiova 1948 se întârește seriose în perioada de mercato. Gruparea din Bănie a bifat o nouă mutarea înaintea derby-ului cu FCSB, care se preconizează că se va juca cu casa închisă la Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 l-a transferat pe Alexandru Iordache de la CSM Deva, iar tânărul jucător a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului cu opțiune de prelungire. Acesta evoluează în centrul defensivei și poate fi înlocuitorul lui Andre Duarte la gruparea din Bănie.

„Fotbal Club U Craiova 1948 anunță transferul fundașului central Alexandru Iordache, fotbalist în vârstă de 20 ani.
Alexandru a semnat un contract valabil până în vara anului 2024 cu gruparea alb-albastră, cu opțiune de prelungire pentru încă trei sezoane.

ADVERTISEMENT

Tânărul fundaș, de picior stâng, vine în Bănie de la CSM Deva, echipă la care a făcut junioratul și care l-a debutat la vârsta de 16 ani. Mult succes în tricoul echipei noastre, Alex”, scrie în postarea de pe pagina de Facebook oficială a FC U Craiova 1948.

Arde Târgu Jiu înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – FCSB! Sold-out la ambele tribune și VIP

FC U Craiova 1948 se va înfrunta cu FCSB în prima etapă din SuperLigă, însă pe stadionul din Târgu Jiu, din cauza lucrărilor de pe „Ion Oblemenco”. Suporterii „alb-albaștrilor” au luat cu asalt casele de bilete și au epuizat tichetele de la ambele tribune și VIP.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare grijă a adversarilor de la FCSB este gazonul de pe „Tudor Vladimirescu”, însă Adrian Mititelu nu își face griji. Finanțatorul lui FC U Craiova este de părere că derby-ul se va disputa în condiții excelente, iar suprafața de joc va fi aproape de calitatea celei de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Am primit recent niște poze de la Târgu Jiu. Se fac toate eforturile să fie un gazon bun. Nu cred că va fi unul de nota 10, dar măcar nota 9 cred că poate primi la meciul cu FCSB. 

ADVERTISEMENT

Aveți încredere în ce vă zic. Va fi un gazon peste media Ligii 1. OK, nu va fi ca pe «Oblemenco», dar pe aproape”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT