Sport

Adrian Mititelu, asigurări pentru FCSB: „Va fi un gazon peste media SuperLigii”

Adrian Mititelu anunță că FC U Craiova 1948 - FCSB se va disputa pe un gazon de calitate. Cum arată suprafața de joc de la Târgu-Jiu.
08.07.2023 | 17:40
Adrian Mititelu asigurari pentru FCSB Va fi un gazon peste media SuperLigii
Adrian Mititelu a decis să mute la Târgu-Jiu derby-ul dintre FC U Craiova 1948 și FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu garantează că suprafața de joc de la Târgu-Jiu nu va pune probleme celor două echipe, deși Mihai Stoica se plângea că se prezintă în condiții execrabile.

Adrian Mititelu, ultimele noutăți despre cum se prezintă gazonul la Târgu-Jiu: „Măcar nota 9 cred că poate primi”

Chiar dacă nu va fi precum iarba din Bănie, patronul lui FC U Craiova 1948 dă asigurări că suprafața de joc se va prezenta în condiții bune la ora partidei.

ADVERTISEMENT

„Am primit recent niște poze de la Târgu Jiu. Se fac toate eforturile să fie un gazon bun. Nu cred că va fi unul de nota 10, dar măcar nota 9 cred că poate primi la meciul cu FCSB. 

Aveți încredere în ce vă zic. Va fi un gazon peste media Ligii 1. OK, nu va fi ca pe «Oblemenco», dar pe aproape”, a surprins Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu anunță un stadion plin la derby-ul cu FCSB: „Interesul e mare”

FC U Craiova 1948 a vândut deja peste 5.000 de bilete la doar două zile de când au fost puse în vânzare, iar Adrian Mititelu regretă că nu poate juca pe un stadion mai mare.

„În ceea ce ține numărul de suporteri sunt convins că vom juca cu casa închisă. Cred că de marți, miercuri nu vor mai fi bilete. Chiar și așa, e regretul că nu putem juca acasă, cred că am fi avut 18-20.000 de fani. Interesul e mare pentru acest meci”. 

ADVERTISEMENT

Dinspre FCSB au venit mari îngrijorări cu privire la starea gazonului din orașul lui Brâncuși: „Am rugat pe cineva să meargă și să filmeze gazonul de la Târgu Jiu. Nu vreți să știți cum arată. E oribil! Înțeleg că firma care se ocupă a promis că terenul se va prezenta în condiții impecabile la ora jocului, însă am mari dubii, pentru că am văzut cum arată acum. Arată foarte, foarte rău!”.

Primarul din Târgu-Jiu l-a ironizat pe Mihai Stoica: „Să se ocupe mai mult de fotbal pentru că de 7 ani nu se mai văd rezultate”

Marcel Romanescu l-a ironizat pe managerul general al FCSB: „Cei de la FCSB pot sta liniștiți: nu din cauza gazonului vor pierde. Meme ar trebui să se ocupe mai mult de fotbal, pentru că de 7 ani nu se mai văd rezultate.

ADVERTISEMENT

La suprafața de joc se lucrează, iar firma care intervine ne-a comunicat de la bun început ca totul va fi în regulă. Îi asigurăm pe cei de la FCU Craiova că terenul va fi impecabil în ziua meciului”, a spus primarul municipiului Târgu-Jiu pe Facebook.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT