Sport

FC U Craiova 1948 a anunțat oficial despărțirea de un jucător: „Unul dintre cei mai importanți din lot”. Update

FC U Craiova 1948 s-a despărțit de un fotbalist care a adunat 100 de meciuri în tricoul oltenilor. Un alt jucător a semnat prelungirea.
20.06.2023 | 13:57
FC U Craiova 1948 a anuntat oficial despartirea de un jucator Unul dintre cei mai importanti din lot Update
FC U Craiova 1948 s-a despărțit de un fotbalist cu 100 de meciuri în tricoul oltenilor. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
20-06-2023
11:03

FC U Craiova 1948 s-a despărțit oficial de Jeremy Huyghebaert

FC U Craiova 1948 a anunțat oficial pe rețelele de socializare despărțirea de Jeremy Huyghebaert. Fundașul stânga belgian și-a luat adio de la clubul din Bănie cu un mesaj postat în urmă cu două săptămâni.

„Merci, Jérémy!

După trei sezoane petrecute în Bănie, a venit momentul să ne luăm rămas bun de la unul dintre cei mai importanți jucători din lotul Științei, Jérémy Huyghebaert.

Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat de-a lungul timpului și îi urează multă baftă în următoarea provocare fotbalistică”, a fost anunțul făcut de FC U Craiova 1948.

 

FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Jeremy Huyghebaert. Anunțul a fost făcut de fundașul stânga belgian printr-o postare pe rețelele de socializare. În vârstă de 34 de ani, Jeremy Huyghebaert a adunat 100 de meciuri în tricoul echipei cu care a promovat la finalul sezonului 2020/2021.

FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Jeremy Huyghebaert. Belgianul a adunat 100 de meciuri în tricoul „alb-albastru”

Jeremy Huyghebaert a fost jucător de bază al celor de la FC U Craiova 1948 în sezonul în care formația din Bănie a urcat pe prima scenă a fotbalului din România. Belgianul a contribuit din plin la promovarea echipei finanțate de Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Titular în prima parte a sezonului, Jeremy Huyghebaert nu a mai prins minute după transferul din iarnă al brazilianului Matheus Mascarenhas. Adrian Mititelu i-a prelungit contractul brazilianului după ce a prins barajul pentru Conference League.

„După 3 ani și 100 de meciuri oficiale pentru FCU, a sosit momentul pentru mine și familia mea să vă spunem la revedere. Am trăit multe momente frumoase pe teren și în afara lui în acești 3 ani.

ADVERTISEMENT

Mi-aș fi dorit să câștig ultimul meci și să vă ofer calificarea în Europa, dar istoria a decis altfel. Vrem să mulțumim tuturor oamenilor pe care i-am întâlnit în viața noastră. Mulțumim suporterilor pentru susținerea lor”, a scris Jeremy Huyghebaert pe rețelele de socializare.

Aurelian Chițu și-a prelungit contractul cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu i-a prelungit contractul lui Aurelian Chițu pentru încă un sezon, iar atacantul va avea un salariu lunar de 8.000 de euro. Atacantul a înscris în stagiunea recent încheiată 13 goluri în SuperLiga și Cupa României.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 va începe pregătirile pentru noul sezon pe 17 iunie. La o săptămână de la reunire, oltenii vor pleca într-un cantonament de vară programat în Germania. Perioada de pregătire din afara granițelor țării va avea loc în perioada 24 iunie – 4 iulie.

Adrian Mititelu se confruntă cu probleme în ceea ce privește viitorul lui Andre Duarte. Fundașul portughez nu vrea sub nicio formă să continue la FC U Craiova 1948, însă patronul echipei din Bănie susține că a activat clauza de prelungire. Astfel, fotbalistul ar urma să mai stea încă un an în Bănie.

ADVERTISEMENT

Condiții de lux pentru cantonamentul de vară al lui FC U Craiova 1948!

Cantonamentul celor de la FC Craiova 1948 va avea loc în Goch, Germania, unde delegația oltenilor va avea parte de condiții de lux. FC U Craiova 1948 va fi cazată la Hotel De Poort și va disputa trei meciuri amicale.

Joao Janeiro, noul antrenor al celor de la FC U Craiova 1948, a fost deja prezentat oficial. Antrenorul portughez are ca obiectiv calificarea în play-off-ul SuperLigii în viitoarea stagiune. Antrenorul lusitan s-a arătat extrem de dezamăgit după ce oltenii au ratat preliminariile Conference League, în urma eșecului cu CFR Cluj, scor 0-1.

ADVERTISEMENT