FC Viitorul, eliminată de NK Domzale din UEFA Youth League. Românii au remizat în tur, dar n-au avut nicio şansă la returul din Slovenia

Iuliana Spirache   
în Fotbal international
22/10/2019, 21:00
FC Viitorul, eliminată de NK Domzale din UEFA Youth League. Românii au remizat în tur, dar n-au avut nicio şansă la returul din Slovenia GALERIE FOTO
Jucătorii Viitorului U19 înaintea meciului cu NK Domzale. Cele două echipe au remizat în turul 1 din Youth League

FC Viitorul U19 a remizat cu NK Domzale în manșa tur din turul 1 al Youth League, scor 0-0, pe stadionul din central din Ovidiu, acolo unde își joacă și echipa mare a lui Gică Hagi meciurile din Europa League și Casa Pariurilor Liga 1.

UPDATE, 22 octombrie, ora 21.00. Manşa retur din turul 1 din UEFA Youth League s-a jucat marţi, 22 octombrie, de în Slovenia, iar formaţia din România a fost învinsă cu scorul cu scorul de 2-0 de Domzale U19, după golurile înscrise de Svetlin (min. 3) şi Pantelic (min. 41).


FC Viitorul, remiză cu NK Domzale în turul 1 din Youth League U19

Echipa care va reuși să se impună în meciul retur din turul 1 al Youth League va obține calificarea în turul 2, acolo unde va întâlni pe învingătoarea dublei confruntări dintre FC Porto (Portugalia) și Liepaja (Letonia). Manșa tur a fost câștigată de portughezi, scor 4-2 (Albuquerque 7, Vieira 57, Sousa 60 și Vitinha 63 penalty/ Riekstins 77, Ziemelis 87 penalty)

Meciul dintre FC Viitorul U19 și NK Domzale U19 a fost arbitrat de o brigadă din Malta. UEFA l-a delegat pe centralul Fyodor Zammit, iar acesta a fost ajutat de asistenții Ducan Sultana și Theodore Zammit. FC Viitorul a ajuns să reprezinte România în Youth League după ce a câștigat duelul cu Dinamo București U19 în luna iunie, scor 3-1.

Echipele de start la FC Viitorul – NK Domzale din Youth League:

FC Viitorul: Mușat – Georgescu, Leca, Ștefănescu, Darius – Crivac – Mălăele, Grameni – Pitu, Ilie, Munteanu
Rezerve: Bodișteanu, Buta, Mureșan. Stănciulescu, Vilea, Vlad, Voicu
Antrenor: C. Camui

NK Domzale: Mihelak – Femec, Dajcman, Vrhovrik, Makovec – Markus – Ceh, Svetlin, Repas, Urbancic – Kolobaric
Rezerve: Brzan, Ciglar, Coz, Mitrovic, Pantelic, Pestotnik, Zupan
Antrenor: D. Birjukov

Închide ×