Sport

FC Voluntari – Rapid 0-1, în etapa a 9-a din SuperLiga. Dugandzic duce Rapidul pe prima poziție. Video

Vezi aici Live stream FC Voluntari – Rapid. Meciul se dispută sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 21:45, în etapa a 9-a din SuperLiga şi este transmis pe Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport.
03.09.2022 | 19:51
FC Voluntari  Rapid 01 in etapa a 9a din SuperLiga Dugandzic duce Rapidul pe prima pozitie Video
FC Voluntari și Rapid s-au întâlnit doar de două ori în SuperLigă. Giuleștenii sunt încă în căutarea primului succes în duelurile directe. Sursa fot: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
03-09-2022
18:46

FC Voluntari - Rapid 0-1 (Dugandzic 60)

Vezi aici cele mai importante faze

Min.90+3: Pănoiu intră în locul lui Sefer.

Min.89: Merloi primește cartonaș galben pentru un atac periculos asupra lui Junior Morais.

Min.77: Papeau intră în locul lui Al. Ioniță. Schimbare și la FC Voluntari. Merloi îi ia locul lui Cr. Costin.

Min.71: Dugandzic ia o acțiune pe cont propriu și o finalizează cu un șut la colțul scurt, dar Popa reușește să scoată în corner.

Min.70: Se accidentează și Răduț și este înlocuit de Helder Tavares.

Min.68: Damașcan, accidentat, este înlocuit de Florea. Iese și Droppa, înlocuit de Marcelo Lopes.

Min.62: Rață îl faultează pe Mățan și vede cartonașul galben.

MIN.60: GOOOL Rapid. Sefer recuperează un balon, mingea sare la Alex Ioniță, care centrează perfect, iar Dugandzic reușește să devieze balonul în colțul lung. Este primul gol marcat de Rapid contra lui FC Voluntari pe prima scenă a fotbalului nostru.

Min.57: Mutu este cel care mută primul. Îl introduce pe Mățan în locul lui Costache.

Min.55: Alex Ioniță oprește o acțiune a lui Rață și primește primul cartonaș galben din această partidă.

Min.53: Rața primește o minge de la Nemec și șutează tare, din unghi, însă peste poartă.

Min.51: Vitalie Damașcan șutează, dar Moldovan reușește să scoată.

Min.49: Alex Ioniță îl găsește pe Costache în interiorul careului, acesta ”întoarce” un adversar, șutează, dar mingea se duce pe lângă poartă. Rapid are 11 șuturi către poartă, dar numai unul pe spațiul acesteia, în timp ce 9 au ocolit ținta.

Min.38: Ioniță îl găsește excelent pe Dugandzic, dar șutul acestuia, în forță, sus, trece puțin pe lângă țintă.

Min.36: Alex Ioniță rămâne în posesia balonului după un carambol, intră în careu, își ”deschide unghiul”, dar mingea trimisă către colțul lung trece destul de mult pe lângă poartă.

Min.35: Onea centrează foarte bine, Dugandzic le ia fața fundașilor adverși, dar reia cu capul pe lângă poartă.

Min.20: Droppa finalizează o primă acțiune mai consistentă a gazdelor, însă șutează, de la 18 metri, mult peste.

Min.16: Șutul lui Dugandzic, din careu, este blocat, mingea ajunge la Onea, care șutează puternic, de la marginea careului, dar peste poartă.

Min.13: Sefer șutează din afara careului, M.Popa nu reține, Dugandzic scoate în spate, însă Albu șutează slab și faza se stinge.

Min.9: Gazdele au o lovitură de colț, însă Rapid recuperează și iese bine pe contraatac. Dar Ioniță preferă să ia acțiunea pe cont propriu și o finalizează cu un șut-centrare oprit fără probleme de M.Popa.

Min.6: Pressingul Rapidului dă roade, Kait interceptează, îl deschide pe Dugandzic, care preia și șutează din întoarcere, dar pe lângă poartă.

Min.1: A început partida. În formația gazdă, Marrone începe titular în locul lui Al.Vlad, care s-a accidentat la încălzire.

03-09-2022
18:08

Echipele de start la FC Voluntari - Rapid

Se știu echipele de start la FC Voluntari – Rapid, meci care va începe la ora 21:45 pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. Vadim Rață este titular la gazde.

  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Fl. Achim, Armaș, Marrone – Droppa, V. Rața – Cr. Costin, Răduț, Damașcan – Nemec. Rezerve: Rîmniceanu –  Meleke, N. Popescu, Helder Tavares, D. Florea, Andreș, Marcelo Lopes. Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • Rapid: H. Moldovan – Onea, D. Grigore, Săpunaru, J. Morais – Kait, Al. Albu, Al. Ioniță II – Sefer, Dugandzic, V. Costache. Rezerve: Drăghia – Crepulja, Cr. Ignat, P. Iacob, A. Ciobanu, Dussaut, Pănoiu, Mățan, Papeau. Antrenor: Adrian Mutu

Partida FC Voluntari – Rapid se joacă sâmbătă, 3 septembrie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 9-a din SuperLiga. Se întâlnesc două echipe situate în poli opuși ai clasamentului, locul 2 la egalitate de puncte cu liderul Farul Constanța în ceea ce îi privește pe giuleșteni, locul 12 ilfovenii. Și diferența de puncte dintre cele două oponente este una la fel de considerabilă, 10 în favoarea vișiniilor.

Unde se joacă FC Voluntari – Rapid, din etapa a 9-a a SuperLigii

Meciul FC Voluntari – Rapid, programat sâmbătă, 3 septembrie, cu începere de la ora 21:45, se va disputa pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, în etapa a 9-a din SuperLiga. Măcar prin prisma istoricului confruntărilor dintre cele două echipe meciul se anunță echilibrat. Însă, trebuie amintit faptul că gazdele nu au mai câștigat din 30 iulie, din etapa a 3-a, în vreme ce giuleștenii s-au impus în ultimele trei partide din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Dacă de obicei micuța arenă din Voluntari este aproape goală la meciurile trupei lui Liviu Ciobotariu, de această dată se anunță o afluență mare de fani rapidiști. Suporterii echipei lui Adrian Mutu au toate motivele să fie alături de favoriți. În general, în întâlnirile dintre FC Voluntari și Rapid nu s-au consemnat incidente între fani.

Cine transmite la tv partida FC Voluntari – Rapid

Partida FC Voluntari – Rapid de sâmbătă seara, de la ora 21:45, găzduită de arena ”Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană, din etapa a 9-a din SuperLiga va fi televizată în direct pe canalele Orange Sport 1, Prima Sport și Digi Sport 1. Înfruntarea poate fi urmărită și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari, vremea se anunță ideală pentru fotbal, chiar dacă există șanse să cadă precipitații, acestea nu vor fi în cantități îngrijorătoare. Cerul va fi predominant senin, dar la ora meciului se va acoperi ușor. La startul partidei va fi destul de rece, mercurul din termometre scăzând spre 14-15 grade Celsius. Acest meci va fi condus la centru de arbitrul Sebastian Colțescu.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC Voluntari – Rapid

Antrenorul Liviu Ciobotariu se confruntă și cu unele absențe importante, pe lângă forma sportivă mai degrabă slabă a echipei care în precedentul campionat impresiona, cel puțin în sezonul regulat. La acest meci, tehnicianul ilfovenilor nu se va baza pe fundașii Matricardi și Naser Aliji, ambii fiind suspendați. Va reveni, însă, portughezul Ricardinho.

ADVERTISEMENT

Nici în tabăra giuleșteană nu se poate vorbi de probleme grave de efectiv. Concret singura pierdere a antrenorului Adrian Mutu este cea a lui Rareş Ilie, care a fost transferat de ceva vreme la Nice, în Franţa. În rest, Mutu este mai îngrijorat de modul în care au reușit să se recupereze fotbaliștii săi după cele două jocuri dificile din ultimele zile.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – Rapid

Casele de pariuri văd un joc echilibrat cu o șansă în plus pentru victoria Rapidului, la o cotă de 2,50, în timp ce ilfovenii au primit cota de 3,50 pentru a părăsi învingători propria arenă. Şansă dublă „X2” are o cotă destul de mică – 1,40, iar un gol marcat de FC Voluntari are o cota de 1,55.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe s-au întâlnit doar de trei ori în istoria recentă, de două ori în precedentul sezon regulat. Interesant este că Rapid nu are încă nicio victorie contra ilfovenilor. În primul duel, FC Voluntari s-a impus în Giulești cu 1-0. În retur cele două formații au terminat duelul nedecis 0-0.

ADVERTISEMENT