Sport

FC Voluntari, veste proastă înainte de finala Cupei. Gabi Tamaș, aproape de un nou transfer: „Se poate realiza”

Veteranul lui FC Voluntari, Gabi Tamaș (38 de ani), are șanse mici să mai continue la FC Voluntari și în viitorul sezon din Casa Pariurilor Liga 1. El este așteptat în Israel, la Hapoel Haifa.
17.05.2022 | 17:22
FC Voluntari veste proasta inainte de finala Cupei Gabi Tamas aproape de un nou transfer Se poate realiza
Gabi Tamaș își termină contractul cu FC Voluntari la finalul acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Gabi Tamaș ar putea să o părăsească pe FC Voluntari la finalul acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1, însă destinația este una cu totul surprinzătoare.

Gabi Tamaș ar putea să se întoarcă în Israel, la Hapoel Haifa

Ajuns la 38 de ani, Gabi Tamaș este în continuare o țintă chiar și pentru cluburile din străinătate, iar patronul fostei sale echipe, Hapoel Haifa, a declarat că și-l dorește din nou pe fundașul central care a jucat în Israel în perioada 2017-2019.

ADVERTISEMENT

 „Vorbesc cu Tamaș. Dacă este în formă, cu siguranță este ceva care se poate realiza. Va trebui să vedem”, a declarat Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, potrivit Walla Sport.

Gabi Tamaș este nemulțumit de problemele de la FC Voluntari și de întârzierile salariale. El va rata și finala Cupei, Sepsi – Voluntari, suferind o ruptură musculară la partida cu FCSB. Dar după terminarea sezonului, Tamaș ar putea să se întoarcă la Hapoel Haifa, cu care a câștigat două trofee: Cupa și Supercupa Israelului.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a fost aproape în iarnă de un transfer la FC U Craiova 1948

FANATIK  aflat că Adrian Mititelu Jr. i-a propus lui Gabi Tamaș să semneze cu FC U Craiova 1948, iar cei doi au ieșit la șpriț la un club de fițe din București.

Tamaș este pe final de carieră și are nevoie de stabilitate financiară, ținând cont de CV-ul său, însă jucătorul le-a spus apropiaților că a fost doar o ieșire amicală: „Suntem prieteni de mult timp!”.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a fost doar câteva săptămâni președinte la FC Voluntari, însă i se oferă un post de conducere

În cazul în care Gabi Tamaș dorește să se retragă, patronul lui Hapoel Haifa i-a pregătit fotbalistului deja un post în conducerea clubului.

Ca președinte al lui FC Voluntari, Gabi Tamaș a rezistat în această funcție doar câteva săptămâni, însă cu toate acestea chiar a reușit să facă un transfer: Lorand Fulop, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș, certat cu legea în Israel: „Nimeni din România nu știe ce s-a întâmplat acolo!”

Invitat la emisiunea „Fiță cu Adiță”, Gabi Tamaș a explicat cum a ajuns să fie arestat în Israel: „Nu știe nimeni din România ce s-a întâmplat. Nu-i interesează, și-au făcut ratingul și atât. Te prinde băut la volan, în orice țară din lumea asta. Ce-ți face? Te duce, stai 24 de ore, plătești cauțiunea și ai plecat acasă. Am plătit, cei de la poliție au făcut recurs la alt tribunal. M-au trimis la pușcărie, că n-aveau arest. 

Am plătit cauțiunea și trebuia să mă duc acasă după 24 de ore. Cei de la Poliție au făcut recurs la tribunal. M-am dus la Tribunal. Pașaportul era la soție, care era cu președintele și m-am prezentat la Tribunal. Avocații Poliției au zis că nu mă găsesc în calculator și că am intrat fraudulos în țară, eu jucând în fiecare sâmbătă! 

S-a făcut abuz de putere, dar n-ai ce să faci. Taci din gură și îți vezi de treabă. Eu am intrat cu un pașaport temporar în țară și de la început s-a greșit. I-am spus președintelui să nu îmi pună viza de muncă, pentru că într-o lună o să îmi vină pașaportul normal.

A venit pașaportul nou, mi-au pus viza, dar nu mă mai găseau în calculator! Avocații au zis că am intrat fraudulos pe la VIP, că mă știa lumea. Și atunci judecătorul a zis că asta e altă problemă. Să se ducă la pușcărie! Totul mi s-a tras de la pașaport”.

  • 38 de ani are Gabi Tamaș, care a mai evoluat timp de 2 sezoane la Hapoel Haifa
ADVERTISEMENT