Sport

FC Voluntari, „victima” preferată din SuperLiga pentru Universitatea Craiova! Cine este cel mai bun marcator contra ilfovenilor

FC Voluntari este „victima” preferată a Universității Craiova din SuperLiga. Eugen Neagoe nu îl va avea la dispoziție pe Nicușor Bancu, cel mai bun marcator împotriva ilfovenilor.
26.02.2023 | 08:31
FC Voluntari victima preferata din SuperLiga pentru Universitatea Craiova Cine este cel mai bun marcator contra ilfovenilor
FC Voluntari, „victima” preferată din SuperLiga a Universității Craiova! Eugen Neagoe, fără cel mai bun marcator împotriva ilfovenilor. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, oltenii și-au demonstrat apetitul ofensiv împotriva ilfovenilor în meciurile interne, iar Eugen Neagoe speră ca elevii săi să facă un meci spectaculos pe stadionul „Anghel Iordănescu”. FC Voluntari – Universitatea Craiova este programat duminică, de la ora 17:45.

FC Voluntari, „victima” preferată a Universității Craiova din SuperLigă. Eugen Neagoe nu se poate baza pe Nicușor Bancu, care este cel mai bun marcator împotriva ilfovenilor

Universitatea Craiova este neînvinsă de două etape din SuperLigă, iar „Geană” vrea maximul de puncte din confruntările rămase din sezonul regulat, pentru ca oltenii să aibă șanse cât mai mare la titlu. De partea cealaltă, FC Voluntari are o serie nefastă în 2023 și cauta primul succes împotriva formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Universitatea Craiova nu a avut misiuni dificile împotriva celor de la FC Voluntari, formație care a izbutit să îi învingă de doar două ori pe olteni. Însă, juveții au amintiri frumoase împotriva trupei lui Liviu Ciobotariu, mai ales Laurențiu Popescu, portarul alb-albaștrilor care a debutat contra ilfovenilor și a apărat un penalty.

În primul sezon al ilfovenilor din SuperLigă, Universitatea Craiova a zdrobit-o pe FC Voluntari pe stadionul Extensiv cu 5-0 în play-out-ul campionatului, fiind și cea mai mare diferență de scor. Oltenii au mai marcat cinci goluri în poarta formației din Ilfov și pe stadionul „Anghel Iordănescu” în ediția 2018-2019, iar Nicușor Mancu era autorul lui hattrick.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a distrat pe teren cu ilfovenii, iar oltenii au înscris 38 de goluri în poarta celor de la FC Voluntari. Din păcate pentru Eugen Neagoe, formația din Bănie nu va putea să îl aibă în teren pe cel mai bun marcator împotriva trupei lui Liviu Ciobotariu.

Nicușor Bancu a înscris șapte goluri împotriva celor de la FC Voluntari, iar acesta este urmat de Andrei Ivan, cu șase reușite în poarta formației din Ilfov. Căpitanul alb-albaștrilor este încă indisponibil pentru Eugen Neagoe, care speră să îl aibă la dispoziție pentru ultimele partide din campionat.

ADVERTISEMENT

Oltenii trebuie să se teamă de atacantul celor de la Voluntari. A înscris în poarta oltenilor de la două echipe diferite în acest sezon

Vitalie Damașcan este fotbalistul de la FC Voluntari de care ar trebui să se teamă oltenii înaintea confruntării directe. Fostul vârf de la Torino a marcat în poarta oltenilor de două ori în acest sezon din SuperLiga, iar reușitele sale i-au privat pe alb-albaștrii de cele trei puncte.

Atacantul din Republica Moldova a înscris primul gol al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe în confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco” din prima etapă a campionatului. Covăsneni au reușit să marcheze și a doua oară în poarta Universității Craiova, iar scorul final a fost de 2-2.

ADVERTISEMENT

Între timp, Vitalie Damașcan a fost împrumutat la FC Voluntari până la sfârșitul acestui sezon. Atacantul s-a întors pe stadionul „Ion Oblemenco” cu gol, iar ilfovenii au reușit să obțină un rezultat de egalitate împotriva Universității Craiova, scor 1-1.

În etapa trecută din campionat, Vitalie Damașcan a reușit să înscrie și împotriva celor de la FC U Craiova 1948 pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă reușita moldoveanului nu a fost îndeajuns pentru victorie. FC Voluntari a fost înfrântă cu 2-1 de formația lui Adrian Mititelu, deși au intrat în avantaj la vestiare.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT