Sport

FCSB a bifat primul transfer pentru sezonul viitor! Se întoarce un mijlocaș din Italia

FCSB a bifat prima mutare pentru sezonul viitor. Cine este primul transfer al echipei lui Elias Charalambous. A mai jucat la vicecampioană.
19.04.2024 | 23:59
FCSB a bifat primul transfer pentru sezonul viitor Se intoarce un mijlocas din Italia
Malcom Edjouma e evaluat la 650.000 de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB pregătește deja strategia de transferuri pentru sezonul viitor, așa cum Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA. Elias Charalambous va primi în jur de cinci jucători, în timp ce un alt jucător împrumutat în Italia se va întoarce la liderul din SuperLiga.

FCSB îl ia înapoi pe Malcom Edjouma. Mijlocaș se va întoarce de la Bari

FCSB l-a împrumutat pe mijlocașul defensiv în vârstă de 27 de ani până la finalul sezonului în Serie B, la Bari. Deși italienii pot accesa clauza de transfer de 600.000 de euro, jucătorul francez va reveni la FCSB la finalul sezonului, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a primit 200.000 de euro pentru împrumutul lui Malcom Edjouma, însă italienii nu vor să îl achiziționeze definitiv, așa cum era de așteptat.

În acest sezon, închizătorul a bifat 22 de meciuri la Bari și a alternat perioadele în care a fost titular și când a fost rezervă. A reușit doar două goluri și o singură pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Italienii sunt însă abia pe locul 16 cu cinci etape înainte de finalul campionatului și se bat pentru evitarea retrogradării după un sezon dezastruos. În acest moment sunt pe loc de baraj pentru menținere/retrogradare.

FCSB a bifat primul transfer pentru sezonul viitor. Cât mai are contract în România

Malcom Edjouma va reveni astfel la FCSB, unde mai are contract până la 30 iunie 2026. Mijlocașul este evaluat conform Transfermarkt la 650.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că vrea să îl reprofileze pe Edjouma pe postul de atacant: „Se întoarce dacă vreau să-l iau. Că el are până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Care-i treaba? Încă un jucător în plus la mijlocul terenului strică?

Iar dacă el se întoarce îl bag în echipă direct atacant. Numai atacant îl bag. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri. Cu spatele la poartă nu e foarte bun, dar protejează mingea. Adică se lipește mingea de el, are magnet la picior.

ADVERTISEMENT

Nu merge așa. Adică trebuie să ai lot numeros ca să poată să le tremure picioarele când intră. Trebuie să fie concurență, măi, tată. Eu acuma mă pregătesc de Champions League și trebuie să fiu lăsat. Mă lasă toți că sunt băieți buni”, a spus patronul FCSB pe 18 decembrie 2023.

ADVERTISEMENT
1.90 este cota BETANO pentru „1 solist” la derby-ul FCSB - Rapid