Sport

FCSB a decis să împrumute unul dintre jucătorii importanți de la Academie: “Go Gunners!”

FCSB a decis să îl împrumute pe Mario Geantă în sezonul viitor. Jucătorul s-a transferat în lotul unei echipe nou-promovate în Liga 2 Casa Pariurilor.
18.06.2023 | 14:31
FCSB a decis sa imprumute unul dintre jucatorii importanti de la Academie Go Gunners
FCSB a renunțat la Mario Geantă care a semnat cu CS Tunari. Foto: sport.ro.
ADVERTISEMENT

FCSB a renunțat la serviciile lui Mario Sebastian Geantă, mijlocaș în vârstă de 17 ani, care provine de la academia vicecampioanei României. Tânărul fotbalist va juca din sezonul viitor în eșalonul secund la nou-promovata CS Tunari.

Încă o plecare de la FCSB! Mario Sebastian Geantă s-a transferat la CS Tunari

FCSB nu l-a inclus în planurile pentru următorul sezon pe Mario Sebastian Geantă. Fotbalistul care evoluează pe postul de mijlocaș a fost transferat de CS Tunari, aflată la prima promovare în liga secundă de la înființare.

ADVERTISEMENT

Anunțul mutării a fost făcut public de CS Tunari pe pagina de Facebook. Este primul transfer făcut de echipa de lângă București după promovarea în Liga 2 Casa Pariurilor. „Un transfer de viitor! Arsenal Tunari și-a asigurat serviciile tânărului Geantă Mario Sebastian (17 ani).

Tânărul de perspectivă care a evoluat ultima dată pentru FCSB pe postul de mijlocaș central este oficial jucătorul Arsenalului din Tunari. Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor și să aibă cât mai multe succese în tricoul nostru! GO GUNNERS!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

Schimbare de antrenor la CS Tunari după promovarea în Liga 2

CS Tunari se află pentru prima oară în istorie în fața unei promovări în Liga 2 Casa Pariurilor. În pregătirile pentru viitorul sezon, conducerea clubului de lângă București a luat în calcul schimbarea de antrenor. Astfel, Gabriel Manu, care a folosit metode unice la antrenamentele ilfovenilor, a fost înlocuit cu Florin Stângă.

Actualul antrenor al lui CS Tunari le-a mai pregătit în carieră pe FC Brașov, AFC Hărman, Odorheiu Secuiesc, Astra Giurgiu, Academica Clinceni și Viitorul Târgu Jiu. Alin Ilie va fi antrenorul secund la CS Tunari, în timp ce Corneliu Fulga se va ocupa de antrenamentele cu portarii.

ADVERTISEMENT

CS Tunari l-a ofertat pentru banca tehnică și pe Mihai Iosif, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. În semifinalele barajului pentru promovarea în Liga 2 Casa Pariurilor, CS Tunari a trecut de Farul Constanța cu 5-3 la general.

În finala barajului, fosta echipă a lui Gabriel Manu a trecut de Popești Leordeni, scor 4-2 la general. Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Alexandria, CSM Reșița și Corvinul Hunedoara sunt celelalte echipe care vor evolua în sezonul următor în eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciurile cu Kosovo și Elveția, România a efectuat un joc-școală la Mogoșoaia cu CS Tunari. Naționala lui Edi Iordănescu s-a impus cu 4-1, însă FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că selecționerul a fost extrem de nervos după partida cu nou-promovata în liga secundă.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: