Sport

Mihai Iosif, ofertat de o nou promovată în Liga 2 Casa Pariurilor. Se dorește o promovare istorică. Exclusiv

Mihai Iosif se pregătește să revină în antrenorat, iar FANATIK a afat că este ofertat de o nou promovată în Liga 2 Casa Pariurilor care are gânduri mărețe.
14.06.2023 | 12:59
Mihai Iosif ofertat de o nou promovata in Liga 2 Casa Pariurilor Se doreste o promovare istorica Exclusiv
Mihai Iosif se pregătește să revină în antrenorat, iar FANATIK a afat că este ofertat de o nou promovată în Liga 2 Casa Pariurilor care are gânduri mărețe. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a pregătit-o ultima dată pe Minaur Baia Mare, pe care a preluat-o în octombrie 2022. După aproape cinci luni în care rezultatele au întârziat să apară, el a fost demis de la cârma formației care în cele din urmă avea să retrogradeze în Liga 3.

Un club din Liga 2 Casa Pariurilor, ofertă pentru Mihai Iosif

Liber de contract de mai bine de trei luni, Mihai Iosif se pregătește să revină în iarbă. Din informațiile FANATIK, tehnicianul are o ofertă de la CS Tunari, echipă nou promovată în Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Formația ilfoveană s-a despărțit la scurt timp după ce a urcat în eșalonul secund de antrenorul Gabriel Manu, fiul fostului mare portar rapidist Ion Manu, care a stat în funcție doar șase luni.

Conducerea clubului CS Tunari vrea să pună bazele unui proiect îndrăzneț și țintește încă din primul sezon promovarea în SuperLiga. Iar FANATIK a aflat că pentru acest lucru încearcă să-l convingă pe Mihai Iosif să preia conducerea tehnică a echipei.

ADVERTISEMENT

După ce a terminat play-off-ul din Liga 3 pe prima poziție Seria 4, CS Tunari a trecut de Farul Constanța 2 (1-3 în deplasare și 4-0 acasă) în semifinalele barajului și de SC Popești Leordeni (1-2 în deplasare și 3-1 acasă) în finală.

Care este marele regret al lui Mihai Iosif

Mihai Iosif și-a făcut un nume în fotbalul românesc în perioada în care a antrenat-o pe Rapid. Tehnicianul a stat pe banca giuleștenilor între 15 martie 2021 și 2 martie 2022, însă a fost demis după ce echipa a pierdut șansa de a ajunge în play-off.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a refuzat să mai rămână în cadrul clubului deși a primit o ofertă din partea patronului Victor Angelescu și a dezvăluit că marele său regret este că nu a apucat să antreneze Rapidul la primul meci pe noua arenă din Giulești.

”Vă dați seama… am fost de la Liga 5, cred că sunt singurul antrenor care a pregătit echipa în toate ligile. Mi-aș fi dorit să antrenez la primul meci pe Giulești, nu vreau să mint, dar nu m-au ajutat rezultatele”, a declarat Iosif.

ADVERTISEMENT

După ce a fost îndepărtat de pe banca tehnică, Mihai Iosif a fost văzut extrem de rar la meciurile Rapidului din Giulești. Antrenorul a ținut să explice că și-a dorit să stea mai retras, dar nu a ratat ocazia de a ”înțepa” conducerea clubului.

ADVERTISEMENT
Tags: