Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„FCSB a mai trăit aproape de dramă pe vremea lui Gâlcă” Avertisment pentru formația lui Gigi Becali în lupta la titlu

Andrei Vochin trage un semnal de alarmă pentru FCSB în lupta pentru titlu, amintindu-le „roș-albaștrilor” cum erau pe cale să scape din mâini și ultimul campionat câștigat.
30.01.2024 | 11:15
FCSB a mai trait aproape de drama pe vremea lui Galca Avertisment pentru formatia lui Gigi Becali in lupta la titlu
„FCSB a mai trăit aproape de dramă pe vremea lui Gâlcă” Avertisment pentru formația lui Gigi Becali în lupta la titlu. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB este de neoprit în SuperLiga, însă formația lui Gigi Becali nu ar trebui să fie sigură de triumf. Specialistul FANATIK SUPERLIGA le-a reamintit „roș-albaștrilor” cum erau să piardă titlul din sezonul 2014-2015, atunci când ajunsese la o distanță de 14 puncte de ASA Târgu Mureș.

„FCSB a mai trăit aproape de dramă pe vremea lui Gâlcă” Avertisment pentru formația lui Gigi Becali în lupta la titlu

Andrei Vochin le dă speranțe rivalilor „roș-albaștrilor” în lupta pentru titlu și amintește cum a câștigat FCSB ultimul campionat. Formația lui Gigi Becali era la 14 puncte distanță față de ASA Târgu Mureș, însă s-a jucat cu trofeul pe masă în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

„E departe, dar am văzut și diferență de 14 puncte în clasament. Nu au fost în campionatul nostru au fost și 14 puncte, nu a fost remontadă, dar s-a jucat până în ultima etapă. FCSB a mai trăit o situație de asta în prag de dramă în vremea lui Gâlcă la mijlocul campionatului se ajunsese la 14,15 puncte diferență.

Este adevărat că atunci FCSB a greșit lăsând să plece câțiva jucători importanți, îmi aduc aminte de Keșeru, Sănmărtean și Szukala. Și erau cât pe aci să piardă campionatul, Târgu Mureș nu a fost în stare să bată Galați acasă, au stat în ratarea lui Voiculeț.

ADVERTISEMENT

Păi nu era sistemul ăsta, dar era mai greu că nu se mai înjumătățeau, dar jucai cu toate. Trebuie să dăm speranță mai pe tăcute că dacă aud suporterii FCSB-ului se supără pe noi. FCSB dacă câștiga ultima etapă la Iași depindea numai de ei, dar nu au fost în stare să câștige la Iași în ultima etapă.

Atunci antrenor la ASA Târgu Mureș era Liviu Ciobotariu, așa că cel care vrea să facă ceva în campionatul ăsta să îl sune pe Ciobi că e liber”, a spus Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gigi Becali despre titlu: „Normal trebuie să fim campioni”

Gigi Becali a analizat jocul lui Alex Băluță cu Universitatea Craiova și a vorbit despre șansele la titlul în direct la FANATIK SUPERLIGA. Patronul „roș-albaștrilor” este convins că nu are cum să piardă trofeul mult râfnit în acesta an.

„Extraordinar Băluță. Nu a ținut cont, Băluță o să joace în locul lui Olaru acum. I-am spus echipa și lui Gică ca să știe și el. Normal pot să spui chiar 95, dar se poate întâmpla orice dacă vrea Dumnezeu. Normal trebuie să fim campioni, având în vedere tot contextul și valoarea echipei cu care se joacă.

ADVERTISEMENT

Am spus că se vor bate pentru locul 2, 3, 4. Trebuie să ai totuși o coerență, domne avem jucători peste FCSB pe posturi, fiecare mai buni decât ai lor. Dar la început campionatului au spus că au 30% șanse la campionat. Așa a zis în interviul lui, pai bă dacă ai jucători mai buni decât mine înseamnă că eu mă uit la Rapid și la CFR.

Păi de ce te uiți la Rapid și la CFR, uită-te la FCSB că ai jucători mai buni ca ei. Ce să facă și Rotaru săracu, a și zis că e frustrat. A zis că suntem frustați de ce s-a întâmplat”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT