Fotbal international

FCSB a plecat în Serbia pentru meciul din Europa League! Bogdan Vintilă va sta pe bancă, așa cum a anunțat FANATIK. Update

16.09.2020 | 14:01
FCSB a plecat in Serbia pentru meciul din Europa League Bogdan Vintila va sta pe banca asa cum a anuntat FANATIK Update
ADVERTISEMENT

Delegația echipei FCSB a plecat spre Serbia pentru meciul cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League.

”Roș-albaștrii” au mari probleme la nivelul băncii tehnice și a oficialilor, după ce mai multe persoane din club au fost depistate pozitiv cu Covid-19, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Cei șapte infectați sunt jucătorul Andrei Miron, Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video) și Marius Ianuli (team manager).


UPDATE, 16 septembrie, ora 14:01 / Oficialii clubului Backa Topola au cerut ca întreaga delegație a ccelor de la FCSB să fie retestată la intrarea în Serbia.

ADVERTISEMENT

Conform sport.ro, jucătorii și staff-ul ”roș-albaștrilor” vor fi supuși unui nou test de coronavirus miercuri, de la ora 16:00.

Protocolul UEFA cere ca cel puțin 13 jucători, dintre care obligatoriu un portar, să fie disponibili într-o echipă pentru ca partida să se dispute.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 16 septembrie, ora 11:51 / FCSB va fi condusă de pe banca tehnică la meciul cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League, de Bogdan Vintilă, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

Tehnicianul care în finalul sezonului precedent a fost retrogradat la echipa a doua a făcut joncțiunea cu lotul mare la Timișoara, acolo de unde s-a continuat drumul spre Serbia.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă nu a putut pleca de la București cu lotul, marți, pentru că nu făcuse testul. După ce s-a rezolvat și acest detaliu, el a primit undă verde pentru deplasare, anunță digisport.ro.


Știre inițială, 15 septembrie

FCSB joacă în Europa League în Serbia

În aceste condiții speciale, FCSB a plecat spre Serbia pentru jocul din Europa League, iar șeful delegației este secundul Mihai Pintilii. ”Roș-albaștrii” au plecat la Timișoara, acolo unde vor înnopta, iar miercuri vor continua drumul spre țara vecină.

Pintilii nu are licența PRO și nu va putea sta pe banca tehnică la meciul cu Backa Topola, dar FCSB încearcă să obțină de la UEFA o derogare pentru el. În același timp e pregătită și o variantă supriză: Bogdan Argeș Vintilă. Acesta din urmă a efectuat testul pentru Covid-19 și va ajunge în Serbia după aflarea rezultatului.

Bogdan Vintilă fost demis de Gigi Becali în luna iulie, chiar înainte de finala Cupei României, și a fost trimis la echipa a doua. Însă, din cauza situației de criză, el ar putea să își facă revenirea la echipa mare și să fie antrenor principal în meciul din Europa League.

Meciul Backa Topola – FCSB are loc joi, 17 septembrie, cu începere de la ora 22:00, și va putea fi vizionat în România în exclusivitate pe canalul Look Plus. De asemeni, îl veți putea urmări în format LIVE VIDEO și pe site-ul FANATIK.RO.

Atacantul Nenad Lukic, în vârstă de 28 de ani, este cel mai în formă jucător al sârbilor de la Backa Topola, înscriind nu mai puțin de șase goluri în primele șapte partide din campionatul național al Serbiei. El a înscris și în meciul cu Petrocub Hîncești din primul tur preliminar al Europa League.

Forma lui Lukic nu este doar o întâmplare, dacă ținem cont că în sezonul trecut a fost cel mai bun marcator al lui Backa Topola, pentru care a înscris 16 goluri, cel mai bun an din carieră, după ce în sezonul 2015/16, a marcat de 15 ori în liga a doua din Serbia.


  • (P) Cota BETANO pentru Backa Topola – FCSB: 1,70 este cota pentru „oaspeții marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT